rav85 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam , na dniach będę wymieniał rozrząd, parę osób mi mówiło żeby wymienić od razu termostat?? mówili to o swoich a6, pytanie czy w a4 b6 jest termostat i czy go wymienić jeżeli nie sprawia problemów? konkretnie chodzi mi o to żeby co chwile nie rozbierać przodu auta Dziękuję za odpowiedzi.
OLIVER Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Pytasz czy masz termostat? w każdym silniku w samochodzie jest termostat..A czy go musisz wymieniać przy wymianie rozrządu? Nie musisz jeśli twierdzisz ze masz go dobry.. Do wymiany termostatu nie potrzeba rozbierać przodu tak jak do rozrządu
grzes1150 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Jeśli jest sprawny to zostaw go w spokoju i nie wywołuj wilka z lasu termostat do 1.8T w A4 b6 kosztuje 350zł i siedzi sobie pod alternatorem
Onkel Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja do swojego AVJ-ta z wymiana płaciłem 440 ori Wysłane z mojego HTC WILDFIRE S
rav85 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 złe sformułowaniem, chodziło mi raczej o to czy nie ma problemów z jego wymiana, dziękuje za informacje
domjenick Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 złe sformułowaniem, chodziło mi raczej o to czy nie ma problemów z jego wymiana, dziękuje za informacje sama wymiana-to nie problem, problemem natomiast jest jego koszt-bo jest to element zintegrowany z pewnego rodzaju "grzałką" i kosztuje sporo...-jak trzyma temperaturę, to zostaw, a przy rozrządzie-to raczej chodzi o wymianę pompy wody, a nie termostat...
rav85 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 pompę wody wymieniam jako komplet
Ar2r Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 termostat jest w obudowie razem z czujnikiem - całość kosztuje ponad 400zł - gdzie wymieniasz rozrząd i ile sobie życzą jeśli można wiedzieć?
Rekomendowane odpowiedzi