krzywy Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Może zadaj głupie pytanie, ale jak wyciągnąć schowek w b5 lift, odkręciłem trzy śruby w schowku, ale jeszcze trzyma z prawej strony, przy drzwiach, nie chce niczego urwać dlatego pytam, szukałem w dziale "Warsztat - Zrób to sam", ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, z góry dziękuje za każdą pomoc.
Góral.tz Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 tak trzyma bo musisz odjąć ten plastyk z boku deski rozdzielczej i tam masz jeszcze śrubki, plastik się podważa śrubokrętem płaskim jest tam nawet miejsce by go podłożyć
krzywy Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie, nie spodziewałem się aż tak szybkiej odpowiedzi na mój problem, dziękuje za rozwiązanie mojego problemu, pozdrawiam
Góral.tz Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ja również pozdrawiam, pamiętaj by poszukać a jak nie znajdziesz pytaj
chudineze Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ....szukałem w dziale "Warsztat - Zrób to sam", ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, z góry dziękuje za każdą pomoc. Nie wiem gdzie szukałeś ale chwila i już jest http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/a4-b5-odgrzybianie-klimatyzacji-6514/#post94697
Rekomendowane odpowiedzi