jajcosz Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam czy mógłby ktoś podesłać zdjęcia jak jest zamocowany akus w tdi, bo z etki widzę, ze jest jakieś ramie, ale jak to się przykręca? Musze cos wykombinowac bo moj jest luzem.
piotrek475 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 kolego mój też jest luzem ,zastosowałem swój własny patent ;D Wziąłem kawałek deski i wcisnąłem miedzy blachę ,a baterie w ten sposób bateria siedzi sztywno i się nie rusza powiedzmy ,że troszkę to estetycznie za bardzo nie wygląda ale jest efekt ;D xD
novwy Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 nie wiem czy chodzi Ci o to ale tak to wygląda ja u siebie mam nr 4 na tym rogu z prawej strony samochodu (jak stoisz przed samochodem to lewy przedni róg aku)
jajcosz Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Opublikowano 19 Lutego 2013 kurde ostatnio kupiłem ten element nr 4 ale mam takie dużego akusa i nie mam pojecia do czego to przykrecic
d4widoV Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 kurde ostatnio kupiłem ten element nr 4 ale mam takie dużego akusa i nie mam pojecia do czego to przykrecic widocznie masz wiekszy niz zalecany. Tez sie tak zalatwilem raz, bo w moim silniku zalecany jest 72Ah, a zakupilem 85Ah wg. katalogu centry i kupa. Nie miescil sie, bo miejsca jest tylko na 72Ah. Pwned
jajcosz Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Opublikowano 19 Lutego 2013 widocznie masz wiekszy niz zalecany. Tez sie tak zalatwilem raz, bo w moim silniku zalecany jest 72Ah, a zakupilem 85Ah wg. katalogu centry i kupa. Nie miescil sie, bo miejsca jest tylko na 72Ah. Pwned Też sprawdzałem ale z oferty Varty,niby 82 ah do mojego audi (długi akus). Zastanawiam się zatem po co jest taka duża podstawa pod akumulator w samochodzie, skoro mówisz,że powinien być mały akus 75ah
novwy Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zastanawiam się zatem po co jest taka duża podstawa pod akumulator w samochodzie, skoro mówisz,że powinien być mały akus 75ah Podstawa jest jedna do wszystkich wersji danego modelu, nie zależnie od silnika i wyposażenia więc w niektórych zamontujesz mały aku w niektórych duży, na tą samą podstawę.
jajcosz Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 nie wiem czy chodzi Ci o to ale tak to wyglądahttp://s7.postimage.org/rbbp09akn/4_8_D1803123_A.jpg ja u siebie mam nr 4 na tym rogu z prawej strony samochodu (jak stoisz przed samochodem to lewy przedni róg aku) ok wyczaiłem zamontowałem tak jak mówisz, stojąc na wprost auta w lewym przednim narożniku, mam długiego akusa.
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 U mnie jest taka blaszka która trzyma z przodu aku na środku, chyba na 13klucz, ewentualnie 10, już nie pamiętam ale wiem że bez odpowiedniego klucza ja jej odkręcić nie mogę. Brak miejsca
jajcosz Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 dokładnie 13 i długa przedłużka jest potrzebna
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 No właśnie, bo zwykłym kluczem się nie podejdzie, a próbowałem na wszelkie sposoby
garbi Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Panowie odgrzewam kotleta. Aku mi lata w podszybiu i chce dokupić cześć nr 4 ze zdjęcia Na alle.. jest kilka, ale opis że do b6, b7. Może ktoś podrzucić numer częśc i numer śrubyi? Ewentualnie czy będzie pasowała z a4 b6?
ancymonek77 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Panowie odgrzewam kotleta. Aku mi lata w podszybiu i chce dokupić cześć nr 4 ze zdjęcia Na alle.. jest kilka, ale opis że do b6, b7. Może ktoś podrzucić numer częśc i numer śrubyi? Ewentualnie czy będzie pasowała z a4 b6? 8E0803123 MOCOWANIE N 90870602 ŚRUBA ASO CAŁOŚĆ ( 38 zł )
Rekomendowane odpowiedzi