Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć jakie jest napiecie w zapalniczce scania r420 z 2006r

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Masz 12 i 24V

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Posiada ktoś na sprzedaż ładna półeczkę środkowa do dafa 105?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pracujo czy nie pracujo? :decayed:

0cfdd621105ef75e14652cbbb4602687.jpg

Opublikowano

Zarobieni. Ostatnio takie coś targałem 21ddfeb9187b2b7d3dabbf94c26bcfc4.jpg

Napisane z efhacza

Opublikowano

Najlepiej euro z rampy się ładuje a nie cuda :decayed: Ostatnio frezarkę z Niemiec ciągnąłem, dwa boki rozpięte, dach i drzwi otwarte :polew:

Opublikowano

Budujemy bez ustanku. ..;)1afd92a12ad418abd50a19ec8e4f0a9f.jpg

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

0081590320fd3ae4c9b7faf8faf98521.jpg

Opublikowano

Panowie na nowo otwartą firmę da mi ktoś leasing na zestaw? Zabezpieczenie finansowe jest w wysokości około 80 tys zł, w sumie na sam start opłaty drogowe, paliwo itd.

Opublikowano

Panowie na nowo otwartą firmę da mi ktoś leasing na zestaw? Zabezpieczenie finansowe jest w wysokości około 80 tys zł, w sumie na sam start opłaty drogowe, paliwo itd.

Trudno powiedzieć,najlepiej jak byś już miał zestaw i wziął leasing wsteczny lub wykorzystał zestaw jako zabezpieczenie bankowe.

Krowy jeżdżą,coś jeść trzeba :grin:

abp1.jpg

abp2.jpg

Opublikowano

Trudno powiedzieć,najlepiej jak byś już miał zestaw i wziął leasing wsteczny lub wykorzystał zestaw jako zabezpieczenie bankowe.

Nie mam 200 tysięcy na zestaw a kupić starą scanie to nie sztuka :decayed: Muszę się dowiedzieć jak to wygląda :wink: Licencje międzynarodową ciężko dostać? Pewnie na początek bym na kogoś licencji musiał zacząć :kwasny:

Opublikowano

Nie mam 200 tysięcy na zestaw a kupić starą scanie to nie sztuka :decayed: Muszę się dowiedzieć jak to wygląda :wink: Licencje międzynarodową ciężko dostać? Pewnie na początek bym na kogoś licencji musiał zacząć :kwasny:

Używane ciągniki siodłowe możesz znaleźć tu: www.getruck.pl/ciagniki-siodlowe

Na tej samej stronce znajdziesz też kontakt odnośnie leasingu. Polecam sprawdzić :)

Opublikowano

Panowie gdzie można bezpiecznie zostawić auto (osobowe) w Szczecinie ? Muszę dojechać do truck'a swoim autem i zostawić na tydzień może dwa. Jakiś namiar na płatny parking ?

Mam do wyboru szczecin albo świnoujście. No chyba że ktoś leci jutro przez Lubawę - Iławę - Ostródę - Grudziądz - Toruń do Świnoujścia bądź Szczecina i chciałby kolegę podrzucić :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Zależy skąd dokładnie startujesz ciężarówką - szukaj najbliższego parkingu strzeżonego.

Opublikowano

Zostawiłem kiedyś osobówkę na Bobryku,przy 10tca na wylocie na Stargard,a dużego zostawiałem,tam,a jak nie było miejsca,to na Lotosie,po tej samej stronie,przed krzyżówką na Pyrzyce http://www.bobryk.pl/dodatkowe/parkingi.htm.

Często dużego zostawiałem też na Pekasie kilometr starą trójką w kierunku Pyrzyc po lewej,wjazd przed stacją paliw.Najbezpieczniejszy parking.

Pasowały mi te miejsca,bo na wylocie w stronę Wałcza. http://etransport.pl/dobry_parking,szczecin_pekaes_ul_przyszlosci,1229

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Nie śpimy, lecimy, pracujemy. Teraz wsiadłem na zestaw TGX 440 w kabinie XXL. Mówili: chcesz żyć godnie, idź na chłodnie :grin: :grin:

7fc39njw4sop.jpg

Opublikowano

Pracujesz w mandersloot ? Jak Ci się podoba ?

Opublikowano

Ja robię u prywaciarza, który jest podwykonawcą MS i jestem na trochę innych warunkach niż kierowcy zatrudnieni typowo w MS. Ale ogólnie nie jest źle, duży plus za to, że przyjeżdżasz, bierzesz dokumenty od naczepy wraz z CMR'kami, spinasz się i jazda :wink:

Opublikowano

W manie agregat dudni jak w żadnym innym,plastikowa buda robi swoje

Opublikowano

Gili nie przesadzaj , byłbyś wychowany w mieście to i Manoski agregat by nie robił na tobie wrażenia...;) Gili miałeś się odezwać..?

Opublikowano

Jutro zadzwonię.Chyba,że dziś mogę?

Opublikowano

Dawaj dzisiaj bo jutro podczas jazdy to nie odbieram ....;)