Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAGA] lavagrau perl sedan Air Lift 3H OEMS 20" Pakiet zewnętrzny S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

:hi: w międzyczasie wpadło nowe kompletne sprzęgło :decayed: no i w końcu upolowałem nowe turbo Caha :decayed:

Zdj_cie0139.jpg

przyszedł też czas na program u Aligatora :decayed: no i taki jest efekt :

2014_07_10_276.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

to teraz jakoś jedzie ta fura

Opublikowano
:hi: w międzyczasie wpadło nowe kompletne sprzęgło :decayed: no i w końcu upolowałem nowe turbo Caha :decayed:

http://s12.postimg.org/5jni4iwah/Zdj_cie0139.jpg

http://s28.postimg.org/7sxxeygnd/2014_07_10_276.jpg

Pozdrawiam

piykne to panie mocie :wink:

Opublikowano
  • Autor

no jest rożnica :decayed: tylko Ciekawe na ile mii to wystarczy hehehe :grin:

Pozdrawiam

no całkiem całkiem Ty tez mógłbyś coś zrobić żeby te twoja maszynka sie lepiej zbierała :decayed::decayed:

Opublikowano

no jest rożnica :decayed: tylko Ciekawe na ile mii to wystarczy hehehe :grin:

Pozdrawiam

no całkiem całkiem Ty tez mógłbyś coś zrobić żeby te twoja maszynka sie lepiej zbierała :decayed::decayed:

przyjdzie pora i na mojego potwora :polew:. trzeba się na razie odkuć i nazbierać kasę na sprzęgło i kombinuje nad turbinką z 3,0 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jak turbo z 3.0 a jest taka możliwość ???Ty chyba chcesz żeby ta twoja 2litrówka wyleciała w kosmos :kox:

Opublikowano

Poco Ci turbo z 3.0 jak sprzęgło nie zniesie więcej jak 420Nm chyba że chcesz założyć wyczynowe sprzęgło co mija się z celem do jazdy na co dzień bo noga Ci odpadnie :)

Opublikowano
  • Autor

Gibons masz 100% racje ale tak czysto teoretycznie to niewiem czy jest możliwość założenia turbo z 3.0 i czy silnik too ogarnie wkońcu to tylko 2.0 litry i niedarady zrobić z tego nic wiecej bo wtryski i cała reszta nie wydoli przynajmniej tak mi sie wydaje chyba ze ktoś ma jakiś inny sposob na to :naughty:

Opublikowano
Gibons masz 100% racje ale tak czysto teoretycznie to niewiem czy jest możliwość założenia turbo z 3.0 i czy silnik too ogarnie wkońcu to tylko 2.0 litry i niedarady zrobić z tego nic wiecej bo wtryski i cała reszta nie wydoli przynajmniej tak mi sie wydaje chyba ze ktoś ma jakiś inny sposob na to :naughty:

Jest tak jak mówisz z 2.0TDI już nic więcej nie zrobisz, chyba że wyłożysz sporą gotówkę co mija się z celem to podejrzewam że można wymienić wtryski sprzęgło i założyć jakaś hybrydę, ale jaki będzie efekt ? tego nie wiem, ale podejrzewam że nie warty wyłożonej kasy. Lepiej kupić 3.0TDI i samym "głupim" programem mamy 300-310PS co już jest masakrą i do tego ten moment :) ponad 600Nm a dokładając FMIC od A6 Biturbo i inne pierdoły można zrobić to stosunkowo tanio na 380PS :) dla mnie to już masakra :):slina:

Opublikowano

Sory za zaśmiecanie wątku ale mam pytanie czy sprzęgło w 2.0 120KM rożni się od tego w 170KM ?

Opublikowano

może się różnić mam takie do 170 KM Quattro wzmocniona tarcza kevlarowa do sprzedania z dwumasem . trzeba sprawdzić w katalogu

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Jest tak jak mówisz z 2.0TDI już nic więcej nie zrobisz, chyba że wyłożysz sporą gotówkę co mija się z celem to podejrzewam że można wymienić wtryski sprzęgło i założyć jakaś hybrydę, ale jaki będzie efekt ? tego nie wiem, ale podejrzewam że nie warty wyłożonej kasy. Lepiej kupić 3.0TDI i samym "głupim" programem mamy 300-310PS co już jest masakrą i do tego ten moment :) ponad 600Nm a dokładając FMIC od A6 Biturbo i inne pierdoły można zrobić to stosunkowo tanio na 380PS :) dla mnie to już masakra :):slina:

dokładnie lepiej już kupić cały silnik 3.0 tdi boo szkoda kasy na takie dłubanie w 2.0 :kwasny:

Sory za zaśmiecanie wątku ale mam pytanie czy sprzęgło w 2.0 120KM rożni się od tego w 170KM ?

hmm z tego co sie orientuje to chyba niema roznicy tylko niewiem jak z quattro bo tam mogą być różnice zapytaj wrclaguny on sie będzie orientował :naughty:

nowy Sezon nowy setup :decayed: czyli gwint AP + nowa felga 20" :D

lekko wystający rant :)

121a21ac44dc.jpg

zdjęcia całości

b89bb02496df.jpg

828abbdc9701.jpg

3ac48f0426a0.jpg

prawdopodobnie tak to zostanie jeżeli chodzi o wysokość :banan: sorki za jakość zdjęć ale tak na szybko z kalkulatora jak bede miał coś lepszego to wrzuce

Edytowane przez Maniek@

Opublikowano

no nareszcie :naughty::thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:

Opublikowano

to je 20"? xd jakoś tak pusto. 21" or no baalz xd

Ładnie siadło :)

Opublikowano

Super to wygląda . :hi:

Opublikowano

piknie :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

a dzięki :) teraz muszę sie rozejrzeć za hamulcami bo te standardowe to wyglądają komicznie :facepalm:

Opublikowano

ładnie siadło

:git::git:

Opublikowano

jest GIT - na żywo pewnie miazga