nedwed Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Mam pewien problem, mianowicie z miesiac temu jak chwilowo przyszły mrozy, zauwazylem u siebie w samochodzie ze na drzwiach z obydwu stron (gdy był mróz) pojawiła się jakas dziwna biała "plama", "puch" ? Ciezko to opisac, i pojawilo mi sie to tylko gdy był mróz, tak tego nie widac. Co to moze byc i jak sie tego pozbyc?
Marcino87 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 ale tapicerka zmarzła stwardniałem było czy jakiś biały nalot
MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Mariusz trudno to stwierdzić jeśli tylko podczas mrozów to występuje jak jeszcze raz wystąpi to obcykaj obiekt + pomacaj ba tak jak Marcin napisał, że może być nalot albo zmarznięte. Ja bym jeszcze, póki nie ma mrozów rozebrał tapicerkę i obejrzał ją od wewnętrznej strony czy przypadkiem tam nie ma jakiejś niespodzianki
nedwed Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 no jakis taki dziwny nalot, jak przyjdzie mroz to zrobie zdjecie i dokladniej to zbadam. Niestety nie mam wogole czasu zeby grzebac i rozkladac tapicerke :/ Wiec zostaje narazie poczekac do mrozow
Weekendowy Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 A pamiętasz czy padało przed tym jak pojawił się ten "dziwny nalot". Bo może po prostu dostała Ci się jakaś woda do środka drzwi i jak zamarzła to własnie w formie tego dziwnego nalotu. Drugi pomysł: jechałeś z dziewczyną, padało wcześniej, mieliście mokre kurtki, które dotknęły tapicerki a ta się zmoczyła i zamarzła w formie nalotu.
marekg Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 jeśli piszesz "puch" to jedynie do głowy mi przychodzi pleśń. Ale na plastiku czy materiale?
nedwed Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 na materiale, i to sie pojawilo tylko z tyłu gdzie nikt nie siedzial i nie otwierał drzwi. W sobote ma byc znowu mroz to zrobie zdjecia o ile znowu sie pojawi
Rekomendowane odpowiedzi