Stano Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Po mojemu wiocha. WIdać że to plastik udający coś czym nie jest.
Lopezzz Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 O gustach się nie dyskutuje...każdy ma swój. Jak ze wszystkim jednym się podoba innym nie, tak to już jest.
Stano Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 O gustach się nie dyskutuje...każdy ma swój.Jak ze wszystkim jednym się podoba innym nie, tak to już jest. Nie no jasne. Nie mam zamiaru nikogo obrażać. Pisze tylko swoje zdanie. Uważam że audi to marka z klasą i takie badziewne pierdoły udające metal nie powinny się znajdować na aucie.
Lopezzz Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Uważam że audi to marka z klasą No ja uważam podobnie, stąd moja uwaga że powinniśmy takie rzeczy dostawać w pakiecie. Za to mamy przecierające się przyciski, klamki, radia i inne niedoróbki. Z przerażeniem patrzę na te wszystkie przełączniki że kiedyś się złuszczy i będzie wyglądało koszmarnie. Takie niedoróbki nie powinny mieć miejsca w autach tej klasy.
qleec Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 "pierdoły udające metal nie powinny się znajdować na aucie." Włącznie z przednią oryginalną atrapą
tomekxp2 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Z przodu jest ok, ale boki słabo - taka tandeta , zrobić na czarno boki i zostawić tylko z przodu ring chromowany to będzie lepiej.
kubassss Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Obawiam się że u mnie nic z tego nie będzie więc mogę odstąpić te ramki po cenie 73zł oczywiście z wysyłką. U mnie będzie pasowało coś takiego, ale cyfra jest trochę zaporowa 365zł ? Panowie, gdzie mogę zakupić takie cacuszka ? będą pasować do zwykłego zderzaka??
TOM3K Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 zwykły zderzak to całość. nie ma tak takich kratek
Rekomendowane odpowiedzi