janek2 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Przy ostatniej zmianie opon zobaczyłem, że tylne opony są całkowicie zjechane z jednej strony. Udałem się wo dużego zakładu na zbieżność. Ustawili, wyregulowali, pomierzyli i na kartce zobaczyłem, że tył dalej jest źle ustawiony (Dużo poza normą, wszystko na czerwono). Idę więc do nich, pytam co oni zrobili skoro wszystko dalej do d (Z jednej trony nawet widać, że koło jest przechylone) a on do mnie, że jak to, przecież tyłu nie da się wyregulować. Popatrzył na wyniki i stwierdził, że pewnie belka do wymiany. I teraz pytanie – w Audi B6 (2003r) jest belka? A nie wahacze? I czy naprawdę nie da się tego wyregulować? Znacie jakiś dobry zakład w Warszawie lub okolicach, który to robi?
ciasnyWiesiek Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 podobno sa nieustawialne ale ja mialem gwint i to dosc nisko tez mi zzeralo opone od wew, warto poszukac tez dobrego zakladu :-)
janek2 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 Dobra ustawili. Inni fachowcy znowu mówili, że pełna regulacja w tym modelu występuje
waldekpsk Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 a może problem leży w wyważeniu opon ;]
Magicbattle Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 jak sie nie da to jakies partacze i idioci. bylem ostatnio na zbieznosci. i ladni zrobil mi katy z tylu
Rekomendowane odpowiedzi