lukwoj21 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam problem wyglada nastepujaco po zmostkowaniu przekażnika(208) pompy na bezpieczniku nr 28 jest napiecie lecz na wtyczce juz go nie ma:eusathink: Auto jest mojego kumpla z pracy i stoi u mnie na warsztacie dodam ze wczesniej przed usterka przepaliło mu bezpiecznik pompy 15A załozył drugi miał 10A to kilku kilometrach tez przepaliło mój kolega jest bardzo madry i wsadził bezpiecznik 30A:facepalm: pojezdził i na nastepny dzien auto nie odpaloło. Odpaliłem auto na krótko i sie okazało ze wytwarza sie podcisnienie w zbiorniku i prad rosnie na pompce.Wymieniłem elektrozawór par paliwa ale dalej jest brak napiecia na wtyce.
Marko42 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 a jak na krótko podłączysz pompa paliwa chodzi tzn bezpośrednio podając napięcie do pompy
lukwoj21 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 jak podam napiecie na pompke to chodzi.
Marko42 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 czyli przed przekażnikiem jest a nie ma za jeśli dobrze zrozumiałem ?
lukwoj21 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 jest tak przekaznik bezpiecznik pompka prąd dochodzi do przekaznika i bezpiecznika ale dalej nie idzie czyli do wtyczki od pompki
Marko42 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 jest tak przekaznik bezpiecznik pompka prąd dochodzi do przekaznika i bezpiecznika ale dalej nie idzie czyli do wtyczki od pompki to może na tym odcinku właśnie kabelek nie ma przejścia z powodu np przetarcia lub coś w tym stylu
lukwoj21 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 tak moze byc ale nie ma masy ani + ---------- Post dopisany 04-12-2012 at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany 01-12-2012 at 09:10 ---------- Witam problem rozwiazany okazało sie ze był załozony stary alarm i było zrobione odciecie na pompe.
Rekomendowane odpowiedzi