Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Brak napiecia na pompie paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem wyglada nastepujaco po zmostkowaniu przekażnika(208) pompy na bezpieczniku nr 28 jest napiecie lecz na wtyczce juz go nie ma:eusathink: Auto jest mojego kumpla z pracy i stoi u mnie na warsztacie dodam ze wczesniej przed usterka przepaliło mu bezpiecznik pompy 15A załozył drugi miał 10A to kilku kilometrach tez przepaliło mój kolega jest bardzo madry i wsadził bezpiecznik 30A:facepalm: pojezdził i na nastepny dzien auto nie odpaloło. Odpaliłem auto na krótko i sie okazało ze wytwarza sie podcisnienie w zbiorniku i prad rosnie na pompce.Wymieniłem elektrozawór par paliwa ale dalej jest brak napiecia na wtyce.

Opublikowano

jest tak przekaznik bezpiecznik pompka prąd dochodzi do przekaznika i bezpiecznika ale dalej nie idzie czyli do wtyczki od pompki

Opublikowano
jest tak przekaznik bezpiecznik pompka prąd dochodzi do przekaznika i bezpiecznika ale dalej nie idzie czyli do wtyczki od pompki

to może na tym odcinku właśnie kabelek nie ma przejścia z powodu np przetarcia lub coś w tym stylu

Opublikowano

tak moze byc ale nie ma masy ani +

---------- Post dopisany 04-12-2012 at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany 01-12-2012 at 09:10 ----------

Witam problem rozwiazany okazało sie ze był załozony stary alarm i było zrobione odciecie na pompe.