prikrize Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam!! Posiadam ori trzeci stop, ale nie mam wtyczki do niego i tu moje pytanko gdzie najlepiej się wpiąć z tym stopem i jak pociągnąć kable?? Będę wdzięczny za zdjęcia!! Z góry dzięki i pozdrawiam!!
MASATO Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 podepnij się z 3-stopem pod tylną lampę - tak chyba najprościej
prikrize Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 ale pod jakie kable i który samczyk to + a który -??(przy wyjściu trzeciego stopu), bo jest jeden cieńszy a drugi grubszy
Szarik Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Podepnij jak radzi MASATO,jesli chodzi o kable to grubszy to raczej plus,ja mam podpiete do sciezek we wkladzie lampy ktore ida do zarowki swiatla stop.
prikrize Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 bezpośrednio pod żarówkę?? Ja chciałem zaraz przed wtyczką się wpiąć
Szarik Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 bezpośrednio pod żarówkę?? Ja chciałem zaraz przed wtyczką się wpiąć Tez mozna
prikrize Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Podłączyłem trzeci pod lewą tylną lampę stop ale mam mały problem, a mianowicie jak wciskam stop to wszystkie trzy stopy świecą równo ale nie mogę włączyć kierunkowskazu lewego i n ie świeci mi lewa lampka od wstecznego, a gdy puszczę hamulec to wszystkie lampki świecą normalnie, masę wiozłem spod śruby mocującej lampę. Gdzie popełniłem problem?? I jak go naprawić??
Rekomendowane odpowiedzi