Krzysiek75 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam. Sprowadziłem A4 z Niemiec. Gdy zaglądałem pod spód w moim przypadku nie ma plecionki. Na forum rozpisujecie się na ten temat .Czy wszystkie modele powinny posiadać plecionkę. Dodam iż nie odczuwam dyskomfortu przez to (nic nie drży ,drgania prawie nie wyczuwalne) Dzięki za odpowiedzi :th:
Dev Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 na razie jezdzij pozniej wydech zacznie sie rozpadac
b3rs Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Plecionka jest między turbiną a katem, widać ją z góry jak otworzysz maskę. Twój powiniej ją posiadać lub przynajmniej "ślad" po niej na razie jezdzij pozniej wydech zacznie sie rozpadac Z tym rozpadaniem to trochę przesada jak skorodują łączenia tłumików z rurami to i plecionka nie pomoże.
Krzysiek75 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dzięki za odpowiedź b3rs Ja myślałem że plecionka znajduje się przed tłumikiem -na łączeniu rur A jeśli chodzi o tamto miejsce to oczywiście wszystko gra Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi