Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Słabo świecący termometr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem z termometrem i ogólnie z całym wyświetlaczem. Gdy auto jest zimnie wszystko ładnie świeci, gdy się rozgrzeje i np jadę w trasie słabo świeci prawie nie widać jaka jest temperatura itd. W czym problem.

I druga sprawa mam 40% amortyzatorów z tyłu musze już wymieniać?

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ----------

pomoże ktoś??

Opublikowano

z tym wyswietlaczem najprawdobodobniej linie siadaja ,a co do amortyzatorow to mysle ze po malu powinienes sie zaczac rogladac za nowymi bo 40% to jest minimalny prog dolny jak zejda ponizej 40% szroty :whistling:

Opublikowano

można jakoś te linie naprawić?

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------

Jakie amorki polecacie?

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

Myslałem o tych

AMORTYZATORY * BILSTEIN * TYŁ * AUDI * A4 * B5 (2800232787) - motoAllegro

---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------

AMORTYZATORY SACHS TYŁ AUDI A4 B5 SEDAN AVANT KPL (2779851030) - motoAllegro

Opublikowano

Wyświetlacz przygasa jak się rozgrzeje ponieważ jest już uszkodzony. Jeżeli masz 1/2 fisa czyli mały wyświetlacz to ciężko go dostać do licznika Jaeger a jeżeli cały duży fis to jest wiele firm które wymieniają. Poszukaj w necie wszystkiego się dowiesz.

Opublikowano
można jakoś te linie naprawić?

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------

Jakie amorki polecacie?

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

Myslałem o tych

AMORTYZATORY * BILSTEIN * TYŁ * AUDI * A4 * B5 (2800232787) - motoAllegro

---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------

AMORTYZATORY SACHS TYŁ AUDI A4 B5 SEDAN AVANT KPL (2779851030) - motoAllegro

wedlug mnie jaki i jedne tak i drugie sa dobre :thumbup1:

Opublikowano

Dzięki Panowie. Mam 1/2 fisa

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ----------

Pod jakim hasłem mam szukac w googlach firmy naprawiające fisa?

Opublikowano

nie lepiej kupić ładną używke ? różnie to bywa z tymi naprawami...:kwasny:

Opublikowano

Na allegro strasznie drogie są używane liczniki z 500zł trzeba zapłacić. Naprawa chyba taniej wyjdzie

Opublikowano
Dzięki Panowie. Mam 1/2 fisa

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ----------

Pod jakim hasłem mam szukac w googlach firmy naprawiające fisa?

a na spoty jezdzisz bo widze ze jestes z Kielc a tam u was podajze jest kolega grzanek z tego co pamietam on chyba sie zajmuje naprawa licznikow itp. :whistling: