Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi RS4 B8 w MOTO ON (Niedziela 11.55)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele 9.12.2012 o 11.55 zostanie pokazany odcinek MOTO ON w TVN Turbo

Kornacki przetestuje RS4 B8, zapowiada się dobrze :)

Opublikowano

Szkoda, że Kornacki... nie trawię tego typa jest jakiś zbalzowany i ciotowaty:grin:

Opublikowano
Szkoda, że Kornacki... nie trawię tego typa jest jakiś zbalzowany i ciotowaty:grin:

na początku jak sie pojawił w tvnturbo miałem takie same zdanie,ale teraz go lubie,jest ok

natomiast nie trawie maznasa i te jego "....a wiecie dlaczego?..." japierdole:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Maznas :facepalm:

Kornacki mnie wkurza tylko tym że woda do głowy uderzyła... Kiedyś był normalny teraz wielki Pan, odpicowany nosi się jak gej i udaje Clarksona w młodszej wersji :decayed:

---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ----------

Adam Kornacki - Adam Kornacki - Oficjalna Strona Dział: debila własną strone:facepalm:

Opublikowano

Nagra ktoś?

BO nie mam TVN Turbo, a bym z chęcią zobaczył.

Opublikowano
Opublikowano

e tam RS4 b8 - to RS4 b5 to cudeńko w tym odcinku i Kornacki przyznał że go objechało raz :decayed:

Opublikowano

Czyli RS4 B5 jak do tej pory najszybsze z z RS`ów:kwasny: Porażka:facepalm:

Opublikowano

RS4 miało 420PS i mniejszą wagę.

Opublikowano
Czyli RS4 B5 jak do tej pory najszybsze z z RS`ów:kwasny: Porażka:facepalm:

i z potencjałem na więcej :naughty:

Opublikowano

Co z tego a B8 ma kupe elektroniki i 11lat przewagi technologicznej:kwasny: Dla mnie porażka ten nowy RS4. Fakt wygląda pięknie ale silnik i brak sedana odstraszy sporo klientów:kwasny: I nie pisac że jest RS5 bo tam ten sam kiblowaty silnik jest a w TG baty dostało od M3 z 2007 roku:kwasny:

Opublikowano

Co z tego a B8 ma kupe elektroniki i 11lat przewagi technologicznej:kwasny: Dla mnie porażka ten nowy RS4. Fakt wygląda pięknie ale silnik i brak sedana odstraszy sporo klientów:kwasny: I nie pisac że jest RS5 bo tam ten sam kiblowaty silnik jest a w TG baty dostało od M3 za 2007 roku:kwasny:

Moim zdaniem nie produkowano by tego typu silnika jeżeli nie było by na niego klientów. Jak dla mnie miazga jak i silnik tak i auto.

Kornacki też dobrze powiedział że czuć te 11 lat przewagi przede wszystkim w prowadzeniu samochodu w tym jak pracuje zawieszenie itd.

Opublikowano

Co z tego a B8 ma kupe elektroniki i 11lat przewagi technologicznej:kwasny: Dla mnie porażka ten nowy RS4. Fakt wygląda pięknie ale silnik i brak sedana odstraszy sporo klientów:kwasny: I nie pisac że jest RS5 bo tam ten sam kiblowaty silnik jest a w TG baty dostało od M3 za 2007 roku:kwasny:

Moim zdaniem nie produkowano by tego typu silnika jeżeli nie było by na niego klientów. Jak dla mnie miazga jak i silnik tak i auto.

Kornacki też dobrze powiedział że czuć te 11 lat przewagi przede wszystkim w prowadzeniu samochodu w tym jak pracuje zawieszenie itd.

Ciekawe jakby w czasie kółka na jakimś torze było czuć jakby B8 dostało:thumbdown:

Opublikowano

No ciekawe ale jeżeli nie mamy takiego testu to można tylko gdybać kto by zrobił lepszy czas. :wink:

Opublikowano

Kornacki zawsze pier...i od rzeczy ten drugi jest bardziej rzeczowy - np powiedział o tym szwie krzywym na siedzeniu w mercu - od Kornackiego takich rzeczy nigdy nie usłyszysz

Opublikowano
Kornacki zawsze pier...i od rzeczy ten drugi jest bardziej rzeczowy - np powiedział o tym szwie krzywym na siedzeniu w mercu - od Kornackiego takich rzeczy nigdy nie usłyszysz

I w żadnym aucie sportowym/usportowionym nie widzi złych stron tylko są och i ach. Według mnie nie jest laikiem i jak wsiada do takigo RSa to powinien obiektywnie opowiedzieć co i jak:good:

Opublikowano

za***isty ten nowy RS :)

Wandej , czemu silnik ma odstraszyć klientów ?

Opublikowano
za***isty ten nowy RS :)

Wandej , czemu silnik ma odstraszyć klientów ?

Nie tyle odstraszyć co zbliżyć do konkurencji... Pewnie taki 3.0BiTDI (gdyby siedział w A4) po sofcie dałby mu radę i lekko zmodzona S4 z 3.0TFSI.A A o silnikach Tri-Turbo w BMW nie wspomne. Fakt kulturą pracy na pewno powala ale fajnie by było zobaczyć w RS`ie jakąś doładowaną rozwojową jednostkę. A po za tym jeśli S6 robi 3.9 sek setkę to 4.7 w RS4 B8 to według mnie coś nie halo:kwasny: Mam pretensję do marki o tego RS`a że według mnie ideał stylistyczny zniszczyli silnikiem:thumbdown: Ale to tylko moja bardzo subiektywna opinia bo w życiu najmocniejsze auto jakie prowadziłem to BMW 5.40i:decayed:

Opublikowano

ogladalem wczoraj program o prywatnej firmi w niemczech ktora zrobila wlasny projekt auta juz 3 model do ktorego montuja silnik audi rs 4.2 jednak przerobiony na moc780 km od 0-100 2.9 sekundy pretkosc 330 marki nie pamietam lecz cena 1000000 dolcow pozd