djzak Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 siema odlaczylem jedna pompe ta od strony kierowcy dzis..bo chcialem zobaczyc co sie stanie ..i nic sie nie stalo ..zadnego bledu na vagu ..wszytko okey..moze ktos to wyjasnic co jest grane? bo miim zdaniem powinien sie zapalic blad na vagu ..bo odlaczylem kabel..zasilajacy wsumie nie? fotka...--> http://img707.imageshack.us/img707/2716/zakzdjecia902.jpg
martin a4 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 kiedy tez odłączyłem od pompy w baku i tez nic ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ---------- ale ja mialem biturbo a tym masz 2,5 tdi wiec tam chyba nie ma pompy w baku jest pompa VP ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- to masz wtyczkę od poziomu paliwa od pompy mial bys grubsze kable sprawdź błędy na liczniku
djzak Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 kiedy tez odłączyłem od pompy w baku i tez nic ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ---------- ale ja mialem biturbo a tym masz 2,5 tdi wiec tam chyba nie ma pompy w baku jest pompa VP ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- to masz wtyczkę od poziomu paliwa od pompy mial bys grubsze kable sprawdź błędy na liczniku no wlasnie potym jak to ustrojsto odpielem to niema ani jednego bledu ..w innstrumentach cisza przeskanowalem ogolem cale auto i tez nic.. na wskazniku paliwa nic sie nie zmienilo ..i kilometry pozostale tez nie ulegly zmianie..dlatego mnie to dziwi...a mam problem z niskim poziomem paliwa ..bo jak zapali rezerwe to auto gasnie;/..i trzeba dolac paliwa z 10litrow zeby odpalil..
Rekomendowane odpowiedzi