MemberA4 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam. Koledzy potrzebuję numeru fabrycznego jakie ma wygłuszenie przy silniku w kształcie litery U do AWX-a.Jest to taka gąbka otulająca głowicę od lewej strony do tyłu silnika az po jego prawą stronę znajdująca się pod pokrywą (osłoną) silnika.Za info z góry dzięki
MemberA4 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 tak też będe musiał zrobić no chyba że ktoś ma tą gąbke na zbyciu to ją przygarnę =)
HiRide Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 ma ktos zdjecie gdzie ta gabka jest ?
HiRide Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 dziekuje u mnie nie ma czegos takiego w avf a pewnie powinno byc
Biszczan Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 dziekuje u mnie nie ma czegos takiego w avf a pewnie powinno byc Powinno być, ale nic się nie stanie jeśli będziesz jeździł bez tego wygłuszenia Moja gąbka rozleciała się już
HiRide Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 jezdze bez tego od dawna zastanawiam sie tylko czy to jakos wyglusza czy nie ? chyba nie na tyle zebym byl w stanie odczuc roznice podczas jazdy samochodem
murgal Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Koledzy, kupcie sobie wygłuszenie silnika dynmata, naprawde jest kozak WYCISZ SILNIK DIESLA! DYNAMAT HOOD WROCŁAW (2959718277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Można kupić taniej w necie gdzieś.
HiRide Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 to juz inna sprawa od jakiegos czasu zrobilo sie w aucie glosniej -slychac glosniej silnik i nie wiem dlaczego
Biszczan Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Koledzy, kupcie sobie wygłuszenie silnika dynmata, naprawde jest kozak WYCISZ SILNIK DIESLA! DYNAMAT HOOD WROCŁAW (2959718277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Można kupić taniej w necie gdzieś. Mnie to nie jest potrzebne, wszystkie usterki powodujące hałas, drgania i wibracje w moim aucie zostały usunięte i teraz jest git
Rekomendowane odpowiedzi