wzakrzewski Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam. Mam problem ze wspomaganiem wczoraj wróciłem do domu i wszystko było ok, wspomaganie chodziło jak trzeba. Dziś rano odpaliłem a tu, brak wspomagania czysta siłownia walka o każdy centymetr. Płyn jest, pompa nie wyje i nie ma różnicy czy na wolnych obrotach czy wysokich. Proszę o pomoc bo brak mi pomysłów i nie wiem za co mam się brać.
lukwas1992 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Pompa nie musi wyć żeby nie biła ciśnienie, zobacz czy dochodzi do niej prąd i czy daje cisnienie
Mauros88 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 prad to raczej nie bedzie do niej dochodzic bo to jest mechaniczna pompa nie elektryczna. Sprawdz czy paski masz na swoim miejscu.
wzakrzewski Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Paski na miejscu. Czy to możliwe, żeby padła pompa tak bez objawów?
Fr0styyy. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Weź drugą osobę i niech kręci kierownicą a Ty sprawdź, czy coś w zbiorniczku się przelewa/cokolwiek dzieje.
wzakrzewski Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 problem rozwiązany w układzie musiało być wody gdyż zostawiłem go w ciepłym garażu i wszystko wróciło. Wymieniłem płyn i wszystko ok.
Rekomendowane odpowiedzi