WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Wjazd na teren ośrodka zaczyna się jakoś od godziny 10:00 w piątek. Znów ja miałem okazje poznać osobiście jednego z organizatorów Vagnysa który dał mi wolną rękę na wjazd w piątek od godziny 8:00 rano. Więc chcę to wykorzystać i jechać jak najwcześniej. Bo później zawsze są jakieś jaja z miejscami Marcin chętnie bym wam otaśmował miejsca ale ktoś musi tam cały dzień stać i pilnować. Bo ludzie tam raczej nie znają kultury i wpychają się gdzie popadnie. Rok temu moje miasto miało otaśmowane przez chłopaka który przyjechał rano. O godzinie 20 przyjechali golfiarze, poprzecinali taśmy i wjechali na nasze miejsce. Dlatego musi ktoś z was lecieć rano, aby ogarnąć miejsca dla innych. W inny przypadku każdy będzie stał osobno
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Rok temu było chyba 1700-1800 to auto na aucie stało. Sardynka party
junior_tdi Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Rok temu było chyba 1700-1800 to auto na aucie stało. Sardynka party no ciasnawo było, ale fajny teren jest, dużo ciekawych miejscówek na terenie zlotu
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Rok temu było chyba 1700-1800 to auto na aucie stało. Sardynka party no ciasnawo było, ale fajny teren jest, dużo ciekawych miejscówek na terenie zlotu :naughty::naughty:
kris_91 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 No w zeszlym roku byla masakra. Skoro sa jakies zgloszenia to chyba powinna byc wyznaczona ilosc i koniec...
fantowski Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 chłopaki jak jedziecie już w piątek to ogarnijcie jakąś miejscówkę dla nas wszystkich... myślę, że jak dobrze pokombinujecie to coś uda się otaśmować ja np i inni też nie mam możliwości przykulać się w piątek a dopiero w sobotę z rańca..
Chuck Norris Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 No to pisać kto może jechać w piątek z rana, sam nie będę nawet w stanie wydzielić miejsca na tyle aut co z klubu jedzie. Chyba, że komuś odpowiada szukanie się po całym ośrodku i miejscówka koło gulfa 3 na 15" z tubą na cały bagażnik.
kris_91 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 A panowie beda do kupienia jakies gażdżety klubowe?
czorny_07 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 ja prawdopodobnie będę w piątek od rana 8 - 10 z jaworem, ktoś jeszcze dotrze, żeby móżna było pomóc zamataczyć miejsce?
Patryś Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Ja będę na sobotę tylko. Dzisiaj może albo w weekend podskoczę tam zobaczyć czy już ładnie trawka wykoszona itp hehe
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Musicie w więcej osób z rana stanąć bo jedna osoba nie zatrzyma fali golfiarzy
Orzeszek Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 chłopaki jak jedziecie już w piątek to ogarnijcie jakąś miejscówkę dla nas wszystkich... myślę, że jak dobrze pokombinujecie to coś uda się otaśmować ja np i inni też nie mam możliwości przykulać się w piątek a dopiero w sobotę z rańca.. :hi:W zeszłym roku stało nas parę aut razem z audi śląsk wzdłuż alejki przy domkach na lewo od wjazdu , fajna miejscówka nie ma tyle kurzu ,tak na wypadek jak będzie sucho:decayed:
Patryś Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Byłem wczoraj obczaić teren. Trawa już w części wykoszona, parę namiotów stało i 2 kampingi.
Chuck Norris Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 chłopaki jak jedziecie już w piątek to ogarnijcie jakąś miejscówkę dla nas wszystkich... myślę, że jak dobrze pokombinujecie to coś uda się otaśmować ja np i inni też nie mam możliwości przykulać się w piątek a dopiero w sobotę z rańca.. :hi:W zeszłym roku stało nas parę aut razem z audi śląsk wzdłuż alejki przy domkach na lewo od wjazdu , fajna miejscówka nie ma tyle kurzu ,tak na wypadek jak będzie sucho:decayed: Orzeszek jedziesz w piątek z rana?
Rekomendowane odpowiedzi