ndjaro Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam, potrzebuje schematu przewodów do montażu radia. Najlepiej jakby były pokazane kolory. Kupiłem nowe radio Alpine i jak się domyślacie nie działają mi tylne głośniki. Konkretnie potrzebuje wiedzieć, które przewody, jakie kolory, odpowiadają za tylne nagłośnienie? Sam sobie przerobie. Czytałem też, że można kupić przejściówkę żeby nie psuć oryginalnego podłączenia? Znalazłem chyba: ADAPTER AUDI VW SYSTEM BOSE SYSTEM AKTYWNY (2855667254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to taka? PS. jest tyle rodzajów B5, że nie wiedziałem, który wybrać
gregor_gg Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jak masz BOSE to będzie pasowało, a jak masz zwykły system, to szukaj do nie BOSE.
mariuszsmietana Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 AUDI A2 A3 A4 A6 ISO ADAPTER GŁOSNIKI AUDI /P/ (2809873678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ty potrzebujesz takie cos, chyba ze masz Bose to dobrze wybrales
ndjaro Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 A jak sprawdzić jaki mam system? I jeszcze jedna sprawa. Po przekręceniu kluczyka, odcina zasilanie i gubi mi ustawienia (bass, balse etc)
gregor_gg Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jak masz BOSE to na kratkach głośników będą loga BOSE.
Rekomendowane odpowiedzi