Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN] Daily car by robertjudi, Pakiet s4, KW V1 Inox, BBS CH, Recaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Chciałbym pokazać wam moje Audi A4 z 1999r . z motorem 2.5 tdi V6 AKN manualna 6-cio biegowa skrzynia.czyli II lift. Miała być bawarka ale wyszło inaczej :decayed:.Auto posiadam od sierpnia.Jest to totalna seria jak dotychczas gdyż postanowiłem zrobić pakiet startowy i pojezdzić trochę audi a nie zaraz modzić gdyż brałem pod uwagę sprzedaż jak mi się nie spodoba.Byłem jednak zaskoczony wygodą i dynamiką silnika jak i ekonomicznością tego motoru.Auto było sprowadzone z niemiec i aktualnie ma przebieg 270tys do 240tys było serwisowane w autoryzowanym serwisie (mam wszytskie papiery).Dziadek z niemiec robił m.in.Pompe wtryskową,dwumas,2Xrozrząd,wałki,hydraulika, i wiele wiele innych.Papierów jest naprawde cała teczka.Auto posiada trochę rysek parkingowych ,ale jezdziła nim starsza osoba (mam zdjęcie jego prawka) więc temu się nie dziwie.Wyposażenie:

-wspomaganie

-Zawieszenie 1be

-Kubełki Recaro w czarnej skórze -rozsuwane,podrzewane, pompowanie lędzwi,

-kierowniaca regulowana w dwóch płaszczyznach

-elek.fotele

-elek.szyby

-elek. lusterka

-grzanie lusterek

-xenon+spryski

-Grzanie tyłka

-Kierownica S4 w skórze

-gałka zmiany biegów skóra

-ręczny skóra

-klimatronik

-pakiet oświetlenia (wewnątrz jak i zewnątrz)

-podłokietnik w skórze

-boczki skóra

-dekory Carbon S4

-halogeny

-ASR

-ABS

-Pakiet wszytskich poduszek powietrznych (10 lub 11 nie pamiętam już)

-domykanie szyb z pilota

-kluczyk scyzoryk

-rękaw na narty

Jak coś zapomniałem napisać to napiszę pózniej.Fotki zrobione dziś po zakupie nie mam gdyż miałem na pendrive i zaginął w akcji ,ale auto seria więc nic się nie zmieniło.Sorki za jakoś fotek ,ale robiłem je telefonem.Co do planów wisona wlatują felgi 18"+ może gwint+ mały program w celu zwiększenia mocy bo seryjne 150km już nie wystarcza.Auto bd robione w German styl'u czyli nisko i szeroko lub po prostu ori koła audi 17"-18" + lekka gleba .Autem zrobiłem jak dotychczas 6tys. km.

Pakiet startowy:

-wymiana olejów

-płynów

-filtr oleju

-filtr paliwa

-filtr powietrza

- gumy na przegubach bo były popękane

-rozrząd wymiana za 50-60kkm

20121219310.jpg

20121224313.jpg

20121224315.jpg

20121224317.jpg

20121224319.jpg

20121224321.jpg

20121224320.jpg

20121224318.jpg

20121224322.jpg

20121224324.jpg

20121224325.jpg

20121224326.jpg

20121224327.jpg

20121224328.jpg

20121225330.jpg

20121225331.jpg

zdjcie0683.jpg

Edytowane przez robertjudi

Opublikowano

wrzuć wszystko jako obrazek żebyśmy mogli obejrzeć:doh:

---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ----------

ładna ;) widzę ze na słoneczkach stoi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ----------

Dzięki.Tak to jest setup zimowy :)

Opublikowano

recaro miodzo:slina:

Opublikowano

też mam słoneczka ale mi dekle ukradli :facepalm:

Opublikowano

piękne te Recaro , na dodatek rozsuwane i podgrzewane , też takie chce :-) Dziwię się tylko że z tyłu jest korba :-(

Opublikowano
  • Autor
piękne te Recaro , na dodatek rozsuwane i podgrzewane , też takie chce :-) Dziwię się tylko że z tyłu jest korba :-(

No niestety Niemiec takie auto już zamówił ,ale wiosną będe działał z szybkami+ licznik FIS

---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ----------

też mam słoneczka ale mi dekle ukradli :facepalm:

Ja mam wszytskie jeszcze.Ostatnio odkryłem ,że mam szpilki antykradzieżowe na kołach :grin:

Opublikowano

wiele jest takich aut co mimo młodego rocznika a z tyłu korbka :facepalm:

Opublikowano

taborety pierwsza klasa :wink:

Opublikowano

Autko ładne taboreciki ładne a słoneczka to zazwyczaj standard zimowy :wink: dla tego ja swoje diabłem w inny kolorek :naughty: i mi na zimę pasują a co da radyjka to zakup sobie transmiter fm mi na moim radyjku naprawdę ładnie gra są basy itp bo próbowałem na kaseciaku jechać i mi nie podchodziło powodzenia w dalszych przeróbkach i bezawaryjnego użytkowania :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
Autko ładne taboreciki ładne a słoneczka to zazwyczaj standard zimowy :wink: dla tego ja swoje diabłem w inny kolorek :naughty: i mi na zimę pasują a co da radyjka to zakup sobie transmiter fm mi na moim radyjku naprawdę ładnie gra są basy itp bo próbowałem na kaseciaku jechać i mi nie podchodziło powodzenia w dalszych przeróbkach i bezawaryjnego użytkowania :thumbup1:

Na zime idealne :) Co do radia obecnie mam przejściówke na jacka i podłaczam sobie telefon i całkiem dobrze gra ,ale temat audio będzie poruszany latem, na pewno wpadnie inne radio chciałbym jakieś ori aby ładnie pasowało ale jak dobiorę inne a będzie kolorystycznie pasować to wpadnie.Dzięki ;)

Opublikowano

zacna :a4fan: powodzenia w modach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wszystkim za miłe słowo.Postaram się aby było jeszcze lepiej :) Dodałem jeszcze dwa zdjęcia boczków.:wink:

Opublikowano

Ładny środek do pozazdroszczenia.Gratuluje odwagi z 2.5 litra jak się dba to będzie ok. z tym silnikiem:)

Opublikowano

Ładnaa. Tylko kolor mi jakoś nie podchodzi ale wiadomo każdy lubi co innego :naughty: Silnik :thumbup1: Sam mam już drugie 2.5 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

W silniku będzie robione wszystko na bierząco więc powinno być ok :)

Opublikowano

Ładuj concerta 2, będzie ładnie grał i ładnie wyglądał :wink:

ładna furka

ja mam też korbki z tyłu w moim B6 :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ładuj concerta 2, będzie ładnie grał i ładnie wyglądał :wink:

ładna furka

ja mam też korbki z tyłu w moim B6 :decayed:

Dużo grzebania jest ,aby wrzucić concerta II ?

Opublikowano

ładna opcja, ja to musze swoją doposażać, Tobie wystarczy gwint i koło:jerk: