platinum Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam jak to w końcu jest, bo nie wiem czy mi brakuje osłon w podszybiu (osłony akumulatora, serwa) czy nie, czy była seria b7 w których niewystępowały??? u mnie wygląda to tak: osłony podszybia.jpg | platinum2008 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl czy brakuje osłon akumulatora, serwa??
antonio Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 w std ich nie było przestali je montować seryjnie w 2004 roku
bojan167 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witamjak to w końcu jest, bo nie wiem czy mi brakuje osłon w podszybiu (osłony akumulatora, serwa) czy nie, czy była seria b7 w których niewystępowały??? u mnie wygląda to tak: osłony podszybia.jpg | platinum2008 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl czy brakuje osłon akumulatora, serwa?? Tak jak wyżej kolega napisał-osłon których Ci brakuje nie montowano w standardzie-serii. Za te osłonki trzeba było dopłacić więc można powiedzieć,że są wypasem:decayed:
platinum Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2012 Rozumiem, a już myślałem że coś nie tak. A czy teraz mogę dokupić brakujące elementy (oslony) w tym standardzie co teraz mam ?? czy bede musiał już całość kupować?? jak np tutaj NOWE ORYGINA PODSZYBIE KPL ODRZUTNIK AUDI A4 B6 B7 (2885277314) - motoAllegro
xbladyx Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Rozumiem, a już myślałem że coś nie tak.A czy teraz mogę dokupić brakujące elementy (oslony) w tym standardzie co teraz mam ?? czy bede musiał już całość kupować?? jak np tutaj NOWE ORYGINA PODSZYBIE KPL ODRZUTNIK AUDI A4 B6 B7 (2885277314) - motoAllegro tak muszisz kupic całość, bo te małą osłonke nad filtrem kabinowym sie wyrzuca bo przychodzi całe długie nowe rarytas zero liści i innych zanieczyszczeń wiec warto
platinum Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Rozumiem, a już myślałem że coś nie tak.A czy teraz mogę dokupić brakujące elementy (oslony) w tym standardzie co teraz mam ?? czy bede musiał już całość kupować?? jak np tutaj NOWE ORYGINA PODSZYBIE KPL ODRZUTNIK AUDI A4 B6 B7 (2885277314) - motoAllegro tak muszisz kupic całość, bo te małą osłonke nad filtrem kabinowym sie wyrzuca bo przychodzi całe długie nowe rarytas zero liści i innych zanieczyszczeń wiec warto Więc taka osłona jak podałem wyżej w linku załatwia sprawę?? i wówczas mam kompletne podszybie
bojan167 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Rozumiem, a już myślałem że coś nie tak.A czy teraz mogę dokupić brakujące elementy (oslony) w tym standardzie co teraz mam ?? czy bede musiał już całość kupować?? jak np tutaj NOWE ORYGINA PODSZYBIE KPL ODRZUTNIK AUDI A4 B6 B7 (2885277314) - motoAllegro tak muszisz kupic całość, bo te małą osłonke nad filtrem kabinowym sie wyrzuca bo przychodzi całe długie nowe rarytas zero liści i innych zanieczyszczeń wiec warto Więc taka osłona jak podałem wyżej w linku załatwia sprawę?? i wówczas mam kompletne podszybie Tak-kupujesz taką osłonę i masz full wypas -podszybie:wink:
krzysieksc83 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 podobnie wychodzi w aso jak masz możliwość to sprawdź cenę bo może okaże się że będzie taniej:wink:
antonio Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 8E1819447 01C nakładka na rynnę podszybia 72,99PLN brutto 8E1819422A 01C kapa 29,89PLN brutto no i od tego jak Ci się uda to jakiś rabat, ale mimo wszystko jeżeli masz ASO w swoim mieście to taniej wyjdzie z ASO bez zniżek niż z allegro + przesyłka
krzysieksc83 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 dokładnie w aso najtańsze plastiki nieraz sie przekonałem
platinum Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Mam w pobliżu siebie ASO, może góra gdzieś 10 min drogi:), po nowym roku się do nich wybieram na płukanie i wymianę oleju w układzie wspomagania więc się odrazu popytam o osłonę podszybia dzięki za info chłopaki :-) Może odrazu się spytam, bo szukałem błotochronów, czy chlapaczy do a4 wersji b7, ciężko dostać orginalne, czy w aso dostane??
krzysieksc83 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 w aso dostaniesz wszystko tylko sprawdź cenę też na aukcjach ori używki chodzą po ok 100
Rekomendowane odpowiedzi