garay9 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam kupilem nie dawno audi a4 1.8t q ANB 1999r. Niema mocy dzis zajrzalem do kostki jeden czarny kabel jest obciety kostka jest na 5 pin Kostka lata jest plastik pekniety. Przy wlaczonej kosce samochod idzie lepiej do 4tys Jak mam kostke podlaczona do 4tys starszny mol powazej 4tys wciskam gaz do dechy idzie slabo puszczam gaz wciskam 2 raz nie lapie za 3 razem lapie i zaczyna ciagnac. Prosze o pomoc mieszkam Niemczech tutaj jest strasznie drogo ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ---------- Kostka lata jest plastik pekniety. Przy wylaczonej kosce samochod idzie lepiej do 4tys zle napisalem
Klejk Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 gdzie ta kostka? do czego ona idzie? wiecej info
garay9 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2012 do przepływomierza Kostka jest na 5pin a sa tylko podlaczone 4pin jeden czarny kabel jest opciety
garay9 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 <br /><br /> <br /><br /> screenSHU - The fastest screen capture ever. zaznaczylem zielonym kolorem gdzie ten kabek jest Kostka od przeplomierza tez jest na 5 pinow
ja74687 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 nie wygląda mi to żebyś to od przepływki odpiął bo tam jest chyba inna wtyczka (na 100% nie jestem pewien) ale jak możesz to wymień są kostkę podłącz i zobacz co się będzie działo tylko prawidłowo podłącz
garay9 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wypiolem dobrze . Jutro pojade na szrot po nowa kostke i zobcze.
waskivw Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 To jest przepływka , ma być 5 przewodów , bez niej chodzi w trybie awaryjnym:wink:
garay9 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 kurde szrot dopiero otwarty po nowym roku:/ ale kabel jest obciety od wiazki. kostka ktora idzie do przyplywki jak wciskam gaz i pusczam to zaczyna lapac moc
Rekomendowane odpowiedzi