Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dzwięk o nie zapięciu pasów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie , co wy chcecie osiągnąć ? Jara was ten pokręcony dźwiek niezapiętych pasów ? Ja się zastanawiam w mojej B7 jak to wyłączyć , a tu ktoś chce to mieć u siebie.... Chyba za dużo michy na święta było :naughty:

Opublikowano

Czyli wszystko jasne. A w ogole. Po co to wam. Jak chcecie to ustroistwo to albo mod albo b7. Mnie to nie potrzebne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

No właśnie a po cholerę wam forum ? Wyjdzie i nie pomagajcie :) Tak jara nas te dźwięk bo niektórzy np. nie żałują pedału gazu i maja ostatnie 2 pkt i pasażerowie nie zapinają pasów a my za nich płacimy kilkoma kategoriami :)

Opublikowano
Auto z września 2004. Po zamontowaniu foteli z B7 mających czujnik zapięcia pasa kierowcy, podciągnięciu brakujących kabelków i zmianie kodowania licznika mam kontrolkę zapięcia pasa, mam gong sygnalizujący jego niezapięcie.

Jeśli nie masz czujnika zapięcia pasa w jego zamku to zmiana kodowania jest. Hmmm? Bezcelowa?

W tym poście wszystko jest na temat.

A to że ktoś chce czy nie to inna sprawa. Mam fotele od B7 to chyba łatwo by dało radę to zrobić. Ale raczej nie potrzebuje.

W sumie jakby gong był mniej uciążliwy to tak... :D

W a3 z 2004r. to miałem tylko że bez gonga. Sama kontrolka.

Opublikowano
Mam fotele od B7 to chyba łatwo by dało radę to zrobić. Ale raczej nie potrzebuje.

W sumie jakby gong był mniej uciążliwy to tak... :D

Łatwo. Dwa kable (w tym masa) od licznika do zamka pasa. Zmiana kodowania licznika. Wszystko. I wkurbiający gong działa.

Opublikowano

Ja mam samochód z 04.2004 i nie działa sygnalizacja nie zapiętych pasów mimo, że podczas testu zegarów ona się podświetla. U kolegi w A3 z 2008r wyłączałem vagiem tę opcję zmieniając przedostatnią cyfrę w software coding z 1 na 0:wink:

Opublikowano

sygnalizacja niezapiętych pasów w B6 dziala tylko jesli mamy zamek pasów z czujką (czarna kostka w listwie wtyczek fotela)