Skocz do zawartości
IGNOROWANY

nieorginalne radio i tylne glosniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam tak mala ciekawostke, chcialem aktywowac tylno glosniki bo mam nieorginalne radio i kupilem modul do aktywowania tylnych glosnikow, po podlaczeniu tylne glosniki zadzialaly, tylko ze po nacisnieciu czegokolwiek w radiu wszystkie glosniki sie wylaczaja a gra tylko tuba, zeby znowu glonsiki w aucie dzialaly to musze odczepic kostke od radia nie ta od zasilania tylko ta druga i znowu dzialaja, do momentu az znowu chce cos zrobic w radiu i tak w kolko

Opublikowano

Moze cos zle podpiete ze tak sie dzieje

Opublikowano

ten

Moduł do AUDI tylne głośniki złącze MINI ISO - MX2 (2834051423) - motoAllegro

tylko troszke inaczej wyglada bo kostka jest podwojna dodatkowo na zasilanie

---------- Post dopisany 27-12-2012 at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany 26-12-2012 at 14:26 ----------

znalazlem cos jeszcze bo wlacznik wzmachy mam podlaczony pod swiatlo przeciwmgielne przednie bo i tak go nie mam, i teraz tak gdy auto jest zgaszone i kluczyk wsadzony wlacznik dziala odcina prad a gdy auto odpalone to prad na wzmacniaczu caly czas jest, po wycisnieciu guzika tylko troszke slabiej gra, moze to ma cos wspolnego z tym wylaczaniem glosnikow po nacisnieciu czegokolwiek w radiu

---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ----------

jednak to nie to, to inna bajka , zresztą tam nie ma co źle podłączyć bo są kostki już sam nie wiem