djzak Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 siema chlopaki pytanie mam.. czy da rade zmienic termostat toznaczy wyciagnac obudowe termostatu i termostat bez ruszania rozrzadu? czy trzeba pasek wywalic ktory jest blisko obudowy do tego???
Gość cwiara Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja wymienialem w a6 2.5 termostat u siebie na warsztacie i da sie go wymienic bez sciagania paska. Jest bardzo ciezko ale sie da. Sent from my iPhone using Tapatalk
djzak Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja wymienialem w a6 2.5 termostat u siebie na warsztacie i da sie go wymienic bez sciagania paska. Jest bardzo ciezko ale sie da. Sent from my iPhone using Tapatalk no nic bede probowal..
kudalty66 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja wymienialem w a6 2.5 termostat u siebie na warsztacie i da sie go wymienic bez sciagania paska. Jest bardzo ciezko ale sie da. Sent from my iPhone using Tapatalk odkrecić obudowę termostatu jakoś sie da, ale potem wymanewrować żeby ja wyjać i potem włożyć nowy juz nie tak łatwo,.
Gość cwiara Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jest bardzo ciezko. Trzeba odgiac pasek i wyjdzie obudowa termostatu. Ale jak pasek byl juz troche zuzyty a klient nie chcial wymieniac to trzeba bylo sobie jakos poradzic. Bo taki pasek jak by byl sciagniety to juz tylko do wymiany. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi