Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witam forumowiczow i pozdrawiam Tomek, Wadowice

Opublikowano

Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 2.5 tdi avant quattro z silnikiem o oznaczeniu BAU (pozbawiony wad). Przyznam szczerze że podszedłem z pewną rezerwą do zakupu mojej a4 ze względu na silnik który słynie z wycierających się wałków i problemów z pompą więc tak naprawde w pełni szczęśliwy z zakupu byłem dopiero po pełnym przeglądzie motoru. Oddałem samochód do mechanika, wymiana rozrządu filtrów płynów oleju itd itp, dodatkowo poprosiłem o ściągnięcie pokryw zaworów i tu miłe zaskoczenie, po 1 jeszcze nigdy nikt tam nie zaglądał, ori uszczelki pod deklami, śruby z fabrycznym lakierem, opaski do kabli ori (ze względu na fakt że młode nie były pokruszyły się przy odpinaniu niestety). do tego wałki w idealnym stanie a hydraulika wymagała wymiany jednego popychacza czy jak to się tam nazywa bo był już troszkę miękki. Dodam że silnik nie ma żadnych wycieków i mruczy super. No ale dość o silniku, audi jest w wersji pro-line, chromy, zderzaki w kolorze, ksenon, wnętrze to skóry z pełną elektryka plus pompowanie lędzwi, kolorowy fis z nawigacją, radio 2din audi sympfhon plu bose, automat tiptronik, pełna elektryka a do tego posiadam webasto które oczywiście też działa:). Do pełni szczęścia brakuje tylko troszkę niższych sprężyn bo na ori troszkę jest wysoki więc z przyjemnością zamieniłbym się na obniżone komfortowe (-2cm o ile się nie myle). Jedyną rzeczą która mnie niepokoi to fakt że czasem przy otrzejszym hamowaniu automat zrzucając bieg szarpnie, i nie wiem czy to normalne czy tez nie... Auto stoi na ori 16 felgach z b7 na nowych oponach zimowych frigo hp. To chyba tyle w temacie:). A co do sprężyn to chciałem założyć temat o wymianę moich komfortowych na obniżone ale niestety nie mogłem założyć tematu... . AAAAA i jeszcze jedno, czekam na zestaw amorków, co prawda nie jest źle ale wiadomo, nowe to nowe:)

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witam wszystkich na forum.

Aktualnie sprzedaję swoje Camaro V6 i rozglądam się za Audi A4. Mam nadzieję, że na tym forum odnajdę pomoc niezbędną w ewentualnych naprawach i upiększaniu mojej nowej używanej A4.

Czy na forum znajduje się ktoś, kto mógłby rozkodować numer VIN? Mam na oku jedną sztukę z silnikiem 1.8t.

Opublikowano

Zarejestrowałam się na stronie, poniewaz mam małe problemy z moim AudiA4 b6. Mam nadzieje, ze tutaj otrzymam pomocne porady :) pozdrawiam.

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witam jestem Marek, mała wioska okolice Kostomłotów lub Żarowa dolnośląskie. Dużo dobrego słyszałem o tym forum, a że własnie kupiłem A4 B5 avant AJM 2001, dostęp do tak dużej wiedzy i doświadczenia zacnego grona forumowiczów na pewno będzie niezastąpiony.

Opublikowano

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.