Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem przywitać Wszystkich mam na imię Dawid na co dzień zajmuje się regeneracją turbosprężarek w sumie od siedmiu lat... Nie zamierzam sie wymądrzać na forum ewentualnie wyrażę swoje zdanie i chętnie pomogę każdemu z forum w/w temacie.

Na dzień dzisiejszy posiadam Jeepa 2003r 4,7 benzyna to do zabawy do przemieszczania Audi a5 którego chcę się już pozbyć 3.0 sportback pełen s-line a żona Peugeot 307 który też zostaje sprzedany a w zamian planuje kupic jej Audi A4 B6 od nowo poznanego kolegi z Forum :)

Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam Dawid

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Witam wszystkich na forum.

Jestem w trakcie poszukiwań A4 B6.

Chciałbym jednak skrzynię automatyczną, co w przypadku większości oznacza nieszczęsny multitronic.

Jaka powinna być cena 1,9 TDI 130 kucy z quattro i tiptronic?

Dziś oglądałem BFB w dobrych pieniądzach z multitronic i jedzie całkiem fajnie, ale co z awaryjnością? Ma już ponad 300 tysi na blacie.

Czego właściwie szukać w budżecie 15k?

Da radę znaleźć jakąś okazję w quattro, czy z takim budżetem wcale nie kupować B6?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witamy na forum :a4fan:

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witaj.

Opublikowano

Witam!

od 2-ch tygodni jestem posiadaczem audi a4 b6 1,9 tdi z 2004r. Póki co nic nie sutka ale pewnie z czasem zacznie więc dobrze będzie kożystać z doświdczenia innych użytkowników.Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj na forum :hi:

Opublikowano

Witam moje auto to audi a4 2,0 + LPG Stag 400 [b6 ALT] mam mały problem z wypadaniem zapłonu i mrugającą lampką check engine , auto przerywa brak mocy falują obroty tak się dzieje zarówno na Benzynie jak i na Gazie sprawdzałem świece i cewki po wypięciu jest reakcja

na każdym cylindrze iskra jest na każdym jeśli ktoś miał z czymś takim do czynienia proszę o podpowiedź lub link do tematu pozdrawiam.

Właśnie wracam z garażu podłączyłem Vaga błedów brak na podglądzie na żywo za każdym razem kiedy się dławił wypadał zapłon na pierwszym cylindrze więc zamieniłem cewki z drugim cylindrem żeby potwierdzić wadliwą cewke ale o dziwo problem znikł auto chodzi dynamicznie równo brak wypadania zapłonu teraz pytanie dlaczego cewka na pierwszym cylindrze działa wadliwie a na drugim jest ok ?

Edytowane przez clonik

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Cześć Wszystkim, z tej strony Paweł, Rumia- pomorskie województwo. Kilka miesięcy temu stałem się posiadaczem A4 B5 Avant z AFN-em, rocznik 97. Przesiadłem się z Focusa tddi z 2004 roku- mimo tego że Audik starszy to widać różnice w marce (oczywiście na korzyść Audi) :) Oprócz 4 kółek w sezonie poruszam się również na 2 kółkach, takich z silnikiem 600 ccm. Mam nadzieję że można spotkać tutaj ludzi, którzy w sytuacjach awaryjnych będą mogli pochwalić się swoją wiedzą na temat autka wynikająca z jego dłuższego (niż moje) posiadania :D Gdyby ktoś chciał o coś zapytać- zapraszam :) Pozdrawiam

Opublikowano

Pomorze wita Pomorze :):hi:

Opublikowano

Witam wszystkich mam od roku audi a4 b5 quattro.

Historia jej jest długa i dość ciężka. :D

Forum generalnie jest bardo fajne i na pewno będę się udzielał :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.