Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witaj ! :hi:

Opublikowano

Dzień dobry witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Jestem z Mysłowic i kupiłem Audi A4

Kupiłem właśnie Audi A4 1,8T 2003r 163 KM ma przejechane 112000 km wszystko działa rewelacyjnie czytam dużo o tej skrzyni multitronik i nie tylko o niej ale o całym autku.Co powinienem wymienić w tym aucie aby urzytkować go bez większych problemów. Nie wiem czy poprzedni właściciel wymieniał olej w skrzyni biegów i bardzo bym nie chciał popełnić zaniedbania jeśli chodzi o te autko całą instrukcje mam w j. niemieckim. Jeśli ktoś ma wiedzę co powinienem zrobić po zakupie to bardzo proszę aby mnie pouczył.

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich moje auto to audi 90 B3 2.3 20v quattro, a drugie auto (ojca) to A4 B5 1.9 TDI quattro Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Cześć! Mam na imię Sebastian i doączam do was z Gniezna!

Pozdrawiam! :a4fan:

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Potrzebuje pomocy. Posiadam Audi A4 B6 1 8T 150km 2002.

Wyskakuja mi bledy: P1128 Regulacja długookresowa paliwa, ogólny zakres obrotów/obciążenia, rząd cylindrów 1 - mieszanka za uboga. P1290 czujnik temperatury płynu chłodniczego, układy chłodzące sterowane komputerem sterującym silnika - sygnał wejściowy za wysoki - G83.

Wymienione świece, filtr powietrza, czyszczona przepustnica.

Lekko falują obroty, turbo dziura przy 3000-3500 obrotów, wolno spadają obroty na biegu jałowym.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witamy na forum :a4fan:

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witam

Pierwszy post i sporo pytań

sciągam własnie autko z stanów , kupiony płynie bedzie clone w BremenHaffen za jakies 4 tyg i mam sporo pytań , jeżlei sie wydadzą jakieś głupie to prosze o wyrozumiałość

ponoć nie m głupich pytań :) / nie jestem techniczny/ani fan motoryzacji wiec moja wiedza jest b.mała w temacie zakaladam ze auto ma jechać i byc w miare niezawodne co chyba ten model gwarantuje . al eco tam ja historyk moge wiedziec :[

Więc zaczynamy :

- czy bede musiał zminic światła / bo ponoć w usa są inne ? / jeżlei tak to ktore lampy , przod, tył , migacze ?

- czy i jak zminia sie wskazania mile na km / na tarczy mam podane wieksze MILE i małe KM , są jakieś nakładki po rozkrecaniu licznika ?

jak pokazywął bedzie komputer / czy da sie to samemu zminic w ustawienich czy tylko w serwisie ?

- auto rocznik 2013 B8 silnik

transmission NGR engine CPMA model A4AR manufactured 2013 modelyearfrom 2012

doczytałem cos o problemach z OLEJEM ? czy macie wiedze aby ten silnik tez go posiadał ? , jest jakas akcja serwisowa AUDII ?

- czy radio bedzie normalnie odbieało polskie/ europejskie stacje /

- auto nie ma haka , czy aby zamonowac hak trzeba ciac blachy czy da sie go jakos bezinwazyjnie załozyc / gdzie ew. koszt/

- na co powinienem uważac w tym modelu / autko ma przerysowany przedni zdezak / delikatnie na grubosc lakieru / przebieg 56,672 mil

co ew powinienem na start zrobic // jakas wymiana paska rozrzadu , olej , inne płuny , jak wyglada to w tym aucie i przy takim przebiegu /

Pytam bo z obecnym passkiem b6 kazdy mechaknic co innego zalecał / pisze o wyianach po okrslonych przebiegach płyny , oler , etc

Moze jest jakis papier z fabryki z ogólnymi zalecaniami , probowałem googlac ale z marnym skutkiem .

Z góry dziekuje za odp , wszelkie

Aska /Krzysiek

Opublikowano

WItam, jestem Paweł i od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej b5.

Chełm/ Warszawa.

pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć wszystkim. Słuchajcie mam sprawę, chodzi o to że wymieniłem lampy na poliftowe "z czego też mam zamiar zdać wam moją Photo relację " i w lampach które nabyłem brakowało silniczkow do sterowania wysokością. I teraz mam pytanie czy wiecie może czy silniczki ze skody fabi w2002 będą pasowały do mojej audi lampy 2001 rok? z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Siema

Opublikowano

Witaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.