Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
  • Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powtanie !

Witam szanownych forumowiczów. Posiadamy w rodzinie A4 B6 3.0 v6 i Audi A4 B6 1.6

Nie wypadało się nie zarejestrować na tym forum . Pozdrawiam ! :)

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

witamy na forum ?

Opublikowano

Cześć wszystkim

Jestem posiadaczem audi a4 w skórze seata - czyli exeo ? ale z powodu duzej popularności a4 a małej exeo w Polsce postanowiłem tutaj szukać informacji technicznych...

w końcu silnik i większość mechanizmów w tych samochodach jest taka sama ?

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich audimaniakow ! Posiadam audi a4b8 2014 

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Hej

Od jakiegoś czasu już jestem zarejestrowany na forum, by poczytać trochę informacji o a4 B8. Teraz wreszcie sprawiłem sobie a4.

Po 5 latach użytkowania sprzedałem audi a8 d3 4.2 335KM benzyna by przesiąść się na a4 b8 allroad 2.0 TFSI (225KM) 2014r. Samochód kupiłem od pierwszego właściciela jeszcze z prawie roczną gwarancją, przebieg 112tys km.

Mam nadzieje, że będzie sie sprawował dobrze i bez przygód, fotka z zakupu auta:

3UfghydwF9l3EF57Ppyg4Dmazz1OaBu304-xs9jk

Jak się ogarnę, to założę temat z opisem i większa ilością zdjęć.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich na forum ;)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam serdecznie.

Jestem z okolic Chodzieży w Wielkopolsce. Od prawie roku jestem posiadaczem mojej :a4fan:, a na forum zaglądam od jeszcze dłuższego czasu.

Jako że dzisiaj poraz setny rzut okiem na forum ułatwił mi prace przy aucie to postanowiłem w końcu przywitać się z Wami.

Pozdrawiam, Darek

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam Fanów Marki :)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję że dowiem się co nieco na temat mojego pierwszego audi ? Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Mieszkam w Legionowie. Moje Audi to A4B8 2.0 TDI, 143KM. 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.