Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jak kultura nakazuje, chciałem się przywitać.Od niedawna posiadacz a4 B7 ze sławetnym 1.8t.Dość dużo interesuję się motoryzacją, dużo czytam, więc mam nadzieję że na forum będę mógł uzyskać informacje których nie znam,a ja będę mógł podzielić się tym co sam już wiem.Siemanko

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

No cześć!

Rzecz jasna że jestem tu nowy, a ze względu że zostałem posiadaczem B6 Avant z BEX'em - 1.8T chciałem się z wami przywitać, znajomi zwą mnie wasyl a na imię mam Dominik. Pochodzę z Głogowa ale mieszkam obecnie, pracuje i studiuje we Wrocku. Przez dłuuuugi czas siedziałem tylko w motoryzacji Japońskiej a konkretnie Hondzinki :) Mam 24 lata i szukałem czegoś z potencjałem i udało się. Mam nadzieje że dużo nowych rzeczy się nauczę i jestem otwarty na spotkania we Wrocku i okolicy.  Śmigam na blachach DGL - srebrny Avant  ? Pozdro Wasyl

IMG_6676.jpg

IMG_6677.jpg

Edytowane przez Waasyl

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Siemka :)

Opublikowano

Witaj na forum ✌ 

Opublikowano

Siemanko:hi:

Opublikowano

witam -województwo podlaskie -audi a4 b7 1,8t -pozdrawiam klubowiczów.?️‍♂️

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich. 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam serdecznie

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witaj ?

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników Audi A4 !!! Mam nadzieję, że będę tu zaglądał bardziej z ciekawości niż z potrzeby :)

pozdrawiam Jacek

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Robert jestem z Bydgoszczy i właśnie przyszedł czas na zmianę autka i postanowiłem że będzie to A4.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Tu Piotrek- Radomsko, woj. Łódzkie. Niedawno nabyłem a4 z silnikiem 1.9 TDi... Pozdro! ?

Opublikowano
  • Autor

,,,
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.