Hugo Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
CalyTenRoot Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Witam szanownych członków tego forum i wszystkich posiadaczy samochodów marki Audi Nazywam się Bartek i rozpocząłem moją przygodę z samochodami od modelu Audi A4 B5 w benzynie 1.6 Kurs prawa jazdy zdałem parę miesięcy temu, więc dopiero wgryzam się w temat. Miło mi jest dołączyć do Waszego szanownego grona. Pozdrawiam PS: Poniżej parę zdjęć mojego nowego samochodu.
Hugo Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Krzysiek2808 Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 To mój pierwszy post więc witam się z Wami wszystkimi. Pozdrawiam
Qlfon Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Cześć wszystkim, Po wielu latach głównie w Octaviach przyszedł czas na coś ciut lepszego. Padło na A4 B8 2014 2.0TDI, manual FWD, S-Line. Prawdopodobnie będzie odebrany od dealera w sobotę. I prawdę mówiąc nie mogę się doczekać. W związku powyższym chciałbym się oficjalnie przywitać:)
ArooQuattro Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Witam i pozdrawiam użytkowników jak i posiadaczy Audi , Właścicielem swojego jestem od niedzieli i uśmiech nie schodzi z twarzy
Hugo Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Opublikowano 20 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Opublikowano 20 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi