Hugo Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Opublikowano 30 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rzzyk Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 9 godzin temu, Anubiss napisał: No no, piękna sztuka pokaż środek Na środek dopiero plany pół skóra alkantara rns i kiera od tt ale to pod koniec roku ?
Hugo Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Opublikowano 31 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bodzio_s40 Opublikowano 31 Lipca 2020 Opublikowano 31 Lipca 2020 witam z powrotem po 2 latach nieobecnosci. chcialbyl uaktualnic swoj profil , ale nie moge- silnik 40TFSI, kod DLVA, skrzynia TFE. Moze ktos to dodac? dziekii pozdrawiam
Hugo Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Opublikowano 31 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
lukasz.91 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Cześć wszystkim Mam na imię Łukasz, jestem z okolic łodzi. Od 8 lat jeżdżę A3 i pora na zmianę
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Dragonin Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam wszystkich, mieszkam w Wielkiej Brytanii w obszarze Londynu. Auto: Audi A4 B8 2009 Sedan 3.0 TDI Quattro CCWA Mam nadzieje że moje interakcje na forum będą przyjazne i przydatne.
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mokry13 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam, Bartek z tej strony. Jestem z małej mieściny Łańcut. Jestem w posiadaniu Audi A4 B5 w budzie avant już 4 lata. W zasadzie nie mam z nim większych problemów technicznych ale stwierdziłem, że zawsze warto dowiedzieć się czegoś ciekawego od innych ludzi na temat tego modelu albo szukać pomocy w pewnych naprawach bądź ulepszeniach. Jeszcze raz miło mi do Was dołączyć, pozdrawiam.
gajdus7 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam. Jestem Adam. Prawie od roku jestem posiadaczem AUDI A4 B7 1,9 TDI 2007r. Dołączyłem do forum, żeby odnaleźć wsparcie w nurtujących mnie tematach dotyczących mego autka i skubnąć większej wiedzy o jego wadach i zaletach. Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
CrazyMax Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Cześć. Wchodząc w nowe środowisko, wypada się przywitać
Hugo Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
CrazyMax Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Jednak już kiedyś przywitałem się - można usunąć obecny temat ;P
Kamyczeek Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam wszystkich tu Kamil z konradowa woj lubuskie posiadam audi a4 b8 2008 r pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi