Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko jestem nowy mam nadzieję że będę mógł pomóc i odwrotnie pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Posiadam audi A4 B5 Avant lift

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów

:siema: mam na imię Daniel, mieszkam w woj.kuj-pom. niedaleko Aleksandrowa Kuj. 

Swoje pierwsze Audi kupiłem niedawno temu, wcześniej byłem fanem BMW ale :audi: jednak przekonało mnie swoim komfortem.

Będę chciał niedługo zrobić jej mały projekt detailingowy i gadżetowy. 

Mam nadzieję że znajdę u was pomoc ponieważ jestem w tym Zielony :grin:

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich :D

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich posiadaczy czterech pierścieni,

Avancik w b6 w lz5c który jest już moim drugim b6 ?

D601060E-132C-4D92-8BB7-E9C86BAF0CF7.jpeg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Siema, mam na imię Patryk i pochodzę z Piły woj. wlkp od 1.5 roku jestem posiadaczem a4 b6 sedan 2001 w kolorze LX7Z i z silnikiem 1.9tdi AWX,

zarejestrowałem się na forum aby uzyskać pomoc w pewnej sprawie :D a że wypada się przywitać no to WIIIITAAMM !!

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim,

od prawie dwóch lat jestem posiadaczem A4 B8 Avant 2013 2.0 TDI Quattro S-Tronic 177 KM CGLC. Kupiłem samochód z usterką/problemem niskiego ciśnienia oleju. Temat zapewne znany i szeroko opisywany na forum. W skrócie, przy wyższej temp oleju po jeździe autostradowej i zatrzymaniu się (silnik wchodzi na niskie obroty) wyskakuje błąd. Ruszam, znika. Olej 5W30 Motul po wymianie daje mi spokój na ok.. 2-3 tyś km, potem problem wraca. Dużo już wydałem kasy na usuniecie usterki, zostały tylko do wymiany dysze olejowe, opisane już na jednym z wątków. Na forum szukam przede wszystkim konkretnych użytkowników, którym udało się problem rozwiązać skutecznie. Wiem, że jest jeden mechanik z Gdyni, VAG BAUER SERVICE, który podobno usuwa skutecznie ten problem za odpowiednią kasę za wiedzę, którą zdobył by ten problem usunąć. Szacun dla Niego, jeśli faktycznie znalazł źródło problemu, jednak odległość i kasa za tę usługę skłania mnie jednak do dalszego szukania tańszych rozwiązań usunięcia problemu.

Tak czy inaczej, kończąc to przydługie przywitanie, pozdrawiam z Wrocławia :)   

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Jak nakazuje netykieta:

Witam Wszystkich User`ów tego forum.

Od niedawna jestem posiadaczem A4 B5 2.8 (ALG) quattro tiptronic. Auto stare, bo z 1998roku.

Pozdrawiam
Rafał

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień Dobry Dobry Wieczór 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.