Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich.

Najnowszym moim nabytkiem jest A4 B6 cabrio , jest całkiem nieźle choć poprzedni właściciel niedbał o ten samochód ? i troszkę rzeczy jest do zrobienia, po za tym będzie kilka modyfikacji które ułatwiają codziennie życie ?... nie mam doświadczenia z Audi i mam nadzieję że będzie łatwo doposażyć auto w nowe funkcje jak BMW ??‍♂️

Pozdrawiam

IMG_20210328_170516.jpg

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam z podlaskiego. Moje pierwsze Audi powinno być na dniach. Witam. pasjonatów marki. Przesiadam się do A4B6 z Golfa MK3.

Piotr

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzięki bardzo, zabieram się za czytanie i wyszukiwarkę...

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Piotr i jestem z Mikołowa.

Mam problem z nie odpalającym silnikiem BRD w Audi A4. Samochód zakupiłem w Niemczech i nie znam wcześniejszych objawów., dlaczego umarł. Podłączyłem vaga i wyskoczył błąd czujnika wału. kolega przemierzył napięcia i okazało się że nie ma napięcia 5V na czujniku wału a ba wałku jest. Sprawdziliśmy instalację do sterownika i wszystko ok.  Daliśmy napięcie z czujnika wałka i auto odpaliło ale cały czas mruga kontrolka świecy żarowej, świeci ESP i chyba ABS. Sterownik naprawiony, czujnik wymieniłem też. Wymieniłem olej, filtr oleju. Wszystko podpięte i silnik nie odpala. Po użyciu plaku chwycił. Za 3 razem nie odpalił sam. Podpinamy vaga i dalej pokazuje błąd czujnika wału i p0642. Dziś odpinamy za turbiną wydech bo chyba dpf jest zapchany. Sprawdzaliśmy rozrząd i jest wszystko ok nie przeskoczył. Coś robi zwarcie ale nie mamy pomysłu co. Być może, tak myślimy to wina dpf. Sprawdzaliśmy czy zamiast ropy nie ma benzyny w baku ale jest w porządku. Nie miga immobilaiser. Wczoraj tez jak odpalił motor strasznie trzaskały pd. wcześniej gdy wzięliśmy 5V z czujnika wałka silnik chodził ładnie. Czy ktoś ma pomysły? Sprawdzaliśmy też czy ponownie nie upalił się sterownik ale napięcie ze sterownika na czujnik wału wychodzi.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Piotr i jestem z Mikołowa.

Edytowane przez Piotr Mikołów

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Jesteś w dziale powitań. Tutaj się tylko witamy:wink:

Wstaw temat w odpowiednim dziale technicznym. 

Opublikowano

ok przepraszam

Opublikowano

:hi:witam Was 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

:a4fan:

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dziękuję bardzo za przyjęcie, Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich i dziękuję za przyjecie do forum. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Miło mi dołączyć do grona forumowiczów . Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.