Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów 

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Jestem posiadaczem A4b5 a teraz poszukuje A4b7 :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem posiadaczem A4B5 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem posiadaczem A4 b9 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Siema drodzy forumowicze !!

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników a-czwórek, szczególnie tych z Podbeskidzia i okolic :) Od dwóch lat jestem (chyba szczęśliwym) użytkownikiem A4 B8 Avant. Do zoba w internetach i na drogach! :) 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem posiadaczem Audi A4 B6 '03 2.0 ALT.:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam, po tylu latach... jest jakies ograniczenie w dziale ogloszen? Mam swoje poprzednie oooo do sprzedania. W sumie pisatacja za niedlugo też bedzie zmieniac wlasciciela ;) Pozdrawiam stara ekipe

WWW.OLX.PL

33900 zł: 33 900 zł: Do sprzedania Audi A6 2009r vin: WAUZZZ4F5AN045601 Przebieg 246 000km, głównie autostradowo Kraków-Katowice Auto prawdopodobie z najlepszym możliwym...

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Hej.
Nadejszła wiekopomna chwila, kiedy to zdecydowałem się rozstać z A3ką i zasilić szeregi stada A4.
Mam nadzieję, że była to dobra decyzja :)

Pozdrawiam wszystkich.
Mikołaj

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich jestem Nowy posiadam a4 b7 2.0tfsi BGB quattro 

Od tygodnia i jak narazie temat rośnie cały czas ? 

Mieszkam od paru lat w Nl.  A w Polsce okolice Łęczycy

Problemy z autem no to może tak na dzień dobry czekam na pompe oleju i cała resztę aby zdjąć miskę i zrobić tam trochę czystki dobrego panewki na korby jeśli zajdzie potrzeba na główne też wsadzę niestety ostatnio usłyszałem jakieś dziwne stuki u góry motoru więc będę musiał tam też zajrzeć..... 

Tutaj będę szukał jak zajdzie potrzeba rady co jak gdzie lepiej i proszę o trochę chęci i jestem raczej ostatnimi czasami zaginiony więc nie będę na pewno cały czas siedział na necie + dzieci rodzina aż się trochę martwię jak to wszystko pogodzić ... 

Cel uzyskać do 300 kunia z tego kaczora i oby się nie okazał skarb na bez dna na pewno będę szukał wtrysków 06f 906 036 f innych potrzebnych żeczy aby plan zrealizować 

Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam.... 

Jarek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.