Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie! 

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich, od 5 lat mam w rodzinie audi a4b5 avant 1.9 tdi w automacie , jeździ nim żona ja naprawiam jak coś się psuje. :)

Bardzo wdzięczny i wytrzymały (i mułowaty, przez skrzynie) jest to samochód.

Dołączyłem do forum aby zasięgnąć informacji w sprawie dołożenia wyłącznika airbag pasażera bo syn niedługo przyjdzie na świat, ale pewnie poczytam też inne zagadnienia.

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo lewej ropy albo niskich cen na stacjach.

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Krótko i na temat. Wujo 31 wita i pozdrawia wszystkich klubowiczów. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Bondziornooo

Edytowane przez Andrucha
Zmiana

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem w posiadaniu audi już kilka ładnych lat , a swoją przygodę zaczynałem z audi 80 i tak już zostało 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. Przygoda z audi zaczęła się w 2016r od a4 b5 1.8 ADR. Potem AVJ 1.8tq 202km. Obecnie jeżdżę Audi a4 b7 BFB 1.8tq 293km. Pozdrawiam wszystkich maniaków :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam kolegów z forum , niezmiernie się ciesze ze mogę być wśród was  Pozdrawiam 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witamy na forum :a4fan:

Opublikowano

Czolem :)

Opublikowano

Witam wszystkich. 

Nazywam się Paweł mam 42 lata i pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego, z Kętrzyna ( okolice Mrągowa i Giżycka) . Jakiś czas temu wyjechałem do UK i tak się losy potoczyły ze jestem tu już 4 lata i planuje zostać na stałe. 

Moje auto to Audi A4 b8 2.0 tfsi Quattro z 2011 roku. Kupiłem je niedawno, dla tego postanowiłem dołączyć do szanownego grona posiadaczy OOOO . Myślę że znajdę tutaj wiele wskazówek dotyczących tej marki. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w innych działach ?

IMG_20220311_093907.jpg

Edytowane przez Pavelbyq
Literówka

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.