Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Serdecznie witam  Wszystkich Forumowiczów jestem tutaj nowy jednak myślę że często tu będę mając a4 2,0 z silnikiem ALT to chyba będę miał dużo pytań.Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Cześć,  tematy moich postów będą dotyczyć Audi a4 b8 Allroad lift, z góry dziękuję za pomoc. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, niedawno kupiłem swoje pierwsze Audi - A4 B7 Cabrio USA, dzięki za przyjęcie.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć Wam,

jestem Jakub, mam 27 lat i pochodzę z Podkarpacia. Zajmuję się administracją, ale moje zainteresowania krążą też w innej bajce. :) Mam Audi A4 B5 z silnikiem 1.8 ADR z 95 roku w kolorze turbo green (żarcik :grin:) . Ciekawym dodatkiem jest to, że ma skrzynię automatyczną, która jak do tej pory nie sprawiała żadnych problemów z wyjątkiem jednego czujnika. 

Zrobiłem w tym aucie chyba sporo, ponieważ zregenerowałem maglownicę, wymieniłem układ chłodzenia, wymiana hamulców i ręcznego, a najważniejsze to kompletna regeneracja silnika plus wymiana kilka części w nim znajdujących się. O filtrach i olejach chyba nie trzeba mówić :) 

W przyszłości będę chciał zrobić lakier, który jest już miejscami zarysowany, zregenerować automatyczną skrzynię biegów i szyberdach wraz podsufitką. Teraz poluję na lampy przednie, które coraz ciężej dostać. 

Stosuję zasadę, że dbam o auto, a nie pozbywam się bo coś przestaje działać. Dużo wydałem kasy, ale zwróciło mi się to naprawdę porządną i zadbaną maszyną, którą nie boję się jeździć. 

Pozdrawiam 

Jakub

20180310_161235.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Pozdrawiam! :) 

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !

Mam na imię Paweł, Kraków/Newcastle under Lyme.Od wczoraj jestem posiadaczem Audi A5 2.0 TDi quattro s-tronic.

pozdrawiam

Opublikowano

,,,

Opublikowano

@saper123siemaneczko:hi:

Opublikowano

Cześć, jak mówi zwyczaj, chciałbym przywitać się jako nowy na forum. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na pojawiające się pytanie, ale i że sam pomogę innym, bazując na własnym doświadczeniu :) 

Kiedyś A4B5 ADP, teraz A4B7 BRB. :) 

Opublikowano

,,,

Opublikowano
10 godzin temu, Antek50 napisał:

@saper123siemaneczko:hi:

Witam.:siema:

Opublikowano

Moja ksywka to Benek.

Pozdrawiam pasjonatów mechaniki domowej ?

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich pasjonatów marki Audi. Od wczoraj jestem szcześliwym posiadaczem Audi A4 B7 2.0T FSI quattro. Pozdrawiam 

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.