Audi A4 Klub Polska Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
keruj-64 Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 Serdecznie witam Wszystkich Forumowiczów jestem tutaj nowy jednak myślę że często tu będę mając a4 2,0 z silnikiem ALT to chyba będę miał dużo pytań.Pozdrawiam.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Motormaniak Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 Cześć, tematy moich postów będą dotyczyć Audi a4 b8 Allroad lift, z góry dziękuję za pomoc.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
hajek Opublikowano 18 Maja 2022 Opublikowano 18 Maja 2022 Cześć wszystkim, niedawno kupiłem swoje pierwsze Audi - A4 B7 Cabrio USA, dzięki za przyjęcie.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Maja 2022 Opublikowano 18 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Gość Opublikowano 19 Maja 2022 Opublikowano 19 Maja 2022 Cześć Wam, jestem Jakub, mam 27 lat i pochodzę z Podkarpacia. Zajmuję się administracją, ale moje zainteresowania krążą też w innej bajce. Mam Audi A4 B5 z silnikiem 1.8 ADR z 95 roku w kolorze turbo green (żarcik ) . Ciekawym dodatkiem jest to, że ma skrzynię automatyczną, która jak do tej pory nie sprawiała żadnych problemów z wyjątkiem jednego czujnika. Zrobiłem w tym aucie chyba sporo, ponieważ zregenerowałem maglownicę, wymieniłem układ chłodzenia, wymiana hamulców i ręcznego, a najważniejsze to kompletna regeneracja silnika plus wymiana kilka części w nim znajdujących się. O filtrach i olejach chyba nie trzeba mówić W przyszłości będę chciał zrobić lakier, który jest już miejscami zarysowany, zregenerować automatyczną skrzynię biegów i szyberdach wraz podsufitką. Teraz poluję na lampy przednie, które coraz ciężej dostać. Stosuję zasadę, że dbam o auto, a nie pozbywam się bo coś przestaje działać. Dużo wydałem kasy, ale zwróciło mi się to naprawdę porządną i zadbaną maszyną, którą nie boję się jeździć. Pozdrawiam Jakub
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Maja 2022 Opublikowano 19 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
saper123 Opublikowano 19 Maja 2022 Opublikowano 19 Maja 2022 Witam wszystkich serdecznie ! Mam na imię Paweł, Kraków/Newcastle under Lyme.Od wczoraj jestem posiadaczem Audi A5 2.0 TDi quattro s-tronic. pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Maja 2022 Opublikowano 19 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Justxone Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Cześć, jak mówi zwyczaj, chciałbym przywitać się jako nowy na forum. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na pojawiające się pytanie, ale i że sam pomogę innym, bazując na własnym doświadczeniu Kiedyś A4B5 ADP, teraz A4B7 BRB.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
saper123 Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 10 godzin temu, Antek50 napisał: @saper123siemaneczko Witam.
Benek998 Opublikowano 21 Maja 2022 Opublikowano 21 Maja 2022 Moja ksywka to Benek. Pozdrawiam pasjonatów mechaniki domowej ?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Maja 2022 Opublikowano 21 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
bdrezek91 Opublikowano 22 Maja 2022 Opublikowano 22 Maja 2022 Witam i pozdrawiam wszystkich pasjonatów marki Audi. Od wczoraj jestem szcześliwym posiadaczem Audi A4 B7 2.0T FSI quattro. Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 22 Maja 2022 Opublikowano 22 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi