Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam się maks i jestem z Wrocławia. Mam s4b7 avant, auto w pełni seryjne staram się je doprowadzić do stanu używalności, wiec liczę na wasza pomoc w ogarnięciu paru części mojego wehikułu jaki porad co warto zrobić aby zapobiec bardziej kosztownym usterka

pozdrawiam.8CC768ED-415C-43C0-9F1C-8B2CDE5B83B2.thumb.jpeg.2ceadf5a9c1868c1c8136ed22f4fd845.jpeg

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam was serdecznie razem z moim kochanym czterobutnym przyjacielem :a4fan: 
270049698_1341388256303540_4442141237972384809_n.jpg.c0347680c19c144a47d5ca9b58b54a25.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

cześć 

jestem Michał z Olsztyna na Warmii

widzę, że ogrom wiedzy na tym forum zatem z chęcią dołączam.

Audi A4 2.0 TDI 110kw 2014

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, nazywam się Jakub i pochodzę z okolic Wrocławia/trzebnicy chciałbym wam pokazać moją A4 która zakupiłem rok temu  w stanie tragicznym i z zatartym silnikiem, po 3 ciężkich dniach walki w mrozach dostała nowe serducho i nie zawodzi mnie po dziś dzień. Zawsze bałem się takiej "karawany" ale zakochałem się w tej srebrnej strzale bardzo szybko i nie zamierzam szybko zmienić auta ??

pozdrawiam wszystkich! a4b7klub.thumb.jpg.1aaf32c5b4c96cb1e9e9fdab3c938aec.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich w klubie A4, pochodzę i mieszkam w Bydgoszczy i od paru tygodni jestem właścicielem Audi A4.

Miłego dnia - Tadeusz.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Jestem zupełnie nowy na tego typu forum. Jestem ze Szczecina. Posiadam Audi A4 B9 2.0 TDI 2016 r. Przeglądałem różne tematy ma tym forum i uznałem, że dobrze będzie dołączyć do waszej społeczności. Pozdrawiam.

Edytowane przez Zienciu77

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszytskich.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzisiaj dostałem SMSa:

IMG_20220607_211446.jpg.f564c237028bac59d530e3331540d7be.jpg

Opublikowano

Co po drodze zmienili? Czy zamawiałeś coś, czego nie dało się już bardziej okroić z braku części..

Opublikowano

W sumie to nie wiem jeszcze czy coś zmienili, będę wiedział prawdopodobnie w poniedziałek.

Nie zamówiłem full-wypasu, ale też nie golasa. Oryginalny kod konfiguracji to AQ1G7DNE, wczytaj sobie i zobacz jeżeli chcesz.

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam na imię Karol i jestem nowy na tym forum. 

Opublikowano

Witam wszystkich. Z racji zakupu kolejnego modelu audi postanowiłem się tutaj zarejestrować. Tym razem padło na model a5 5f/8w 2018r z USA. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.