Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam posiadam Audi A4 B6 3.0 V6 asn samochodem wszystko było w porządku gdy wyszedłem z pracy przy odpalaniu usłyszałam jakieś trzaski po przejechaniu 30 km samochód na skrzyżowaniu zgasł Po ponownym odpaleniu przejechał może kilometr i znowu zgasł pomyślałem że może pan rozrusznik albo alternator skoro brak prądu ale po naładowaniu akumulatora jest dalej problem tak jakby miał go za mało i nie umie ukręcić i nie da się samochodu odpalić Nie wiem czy to alternator czy to rozrusznik czy to w ogóle coś z tych rzeczy jakby ktoś coś wiedział Proszę o pomoc pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek wieści

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Cześć Wszystkim! Na imię mam Mateusz, jestem ze Śląska, zostałem właścicielem A4 B8 Avant CAGC. Będę się wspomagał w miarę możliwości wiedzą Tych bardziej doświadczonych, bo mam w zamiarze troszkę „pomodzić” w moim samochodzie:rolleyes: Pozdrawiam! :rolleyes:

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć,

Przeglądając Internet i różne fora A4-klub wydaje mi się najciekawsze i najbardziej merytoryczne więc postanowiłem dołączyć aby skorzystać z Waszej wiedzy. Kupiłem niedawno A4 B8 2015r Allroad 2.0TDI 190km S-Tronic. Auto z polskiego salonu z oryginalnym przebiegiem 160 tyś km do tej pory cały czas serwisowane w ASO. Stan wizualny idealny, żaden element nie malowany, środek jak nowy więc radość jest ogromna :-D. Ale... żeby nie było zbyt pięknie po kilku dniach użytkowania zauważyłem małe problemy ale o tym opowiem w dziale technicznym. Dodam tylko, że to nie moje pierwsze Audi, przez ostatnie kilka lat miałem TT 1.8 2000r. quattro cabrio 224 KM(program na 256KM) ale z bólem się rozstałem bo miejsce w garażu było potrzebne a auta prawie nie używałem, przez ostatni rok przejechałem tylko 700km. Moja lokalizacja to okolice Warszawy, niedaleko polecanego na forum warsztatu w Mrokowie.

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć! Jestem Damian, w Polsce przebywam rzadko, pracuje za granicą, w Polsce urzęduję najczęściej Kujawsko Pomorskie ale czasem Dolnośląskie. Już dawno korzystałem z tego forum ale w sumie nigdy nie musiałem się rejestrować, bo wszystkie odpowiedzi były do znalezienia. Jednak z ostatnio napotkanymi problemami postanowiłem się jednak zarejestrować. Pozdrawiam Was serdecznie! 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Jestem Łukasz, mieszkam w Irlandii, 2 lata temu kupiłem swoje Audi A5. Lubie majsterkować i większość rzeczy przy aucie staram się robić sam.

Pozdrawiam

Opublikowano

,,,

Opublikowano

:dance:

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich jestem z woj łódzkiego okolice Opoczna 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, od parunastu lat radziłem sobie sam z tematami samochodów. To się chyba teraz zmieni, bo jako przeciwnik downsize-ingu silników stałem się posiadaczem a4 3,0 Tdi, a to okazuje się twardy orzech do zgryzienia :)

Sebastian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.