jakubm7 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Witam wszystkich z najlepszego forum dotyczącego A4 3
te3ste Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Witam wszystkich! Od tygodnia jestem posiadaczem A4 B9, przesiadłem się z A3 8P którą posiadałem prawie 10 lat. Pozdrawiam. 3 1
beszcza Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) Witam bardzo serdecznie. Od 13.11 stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b9 2.0 TDI Edytowane 15 Listopada przez beszcza 2
Kazik_Bolson Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Witam wszystkich bardzo serdecznie 3
skyhunterA4B9 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada Dziękuje za miłe przyjęcie do grupy Tematy jakie mnie interesują to odbudowa mojej A4B9 2.0 TFSi 252 wersja USA Chce z pomocą grupy samodzielnie odbudować i przekonwertować na Europę Wiele już wiem z tego forum i mam nadzieję dowiedzieć się wiele więcej Myślę że bardziej doświadczeni koledzy podzielą się cenną wiedzą i zapobiegną popełniania błędów nowicjuszaTematy które chce poruszyć to Dostosowanie Auta na rynek europejski czyli Spolszczenie MMi MIBH2 Przeróbka świateł na Europę Lampy tył Nawigacja itp Mam nadziję że zdobyte w ten sposób doświadczenie będę mógł przekazywać innym uczestikom tego forum Pozdrawiam wszystkich odwiedzających Marek Legionowo Poniżej wstawiem zdjęcie mojej nowej zabawki 2
eta2700 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada Witam i pozdrawiam Wszystkich forumowiczów! 3
Conney Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Powitać! Na forum już od jakiegoś czasu. Teraz pewnie będę częstszym bywalcem, bo niedługo Młody robi prawko i A4 lub A3 z jakimś wolnossącym silnikiem z przełomu pierwszego i drugiego dziesięciolecia tego wieku wydają sie najlepszym wyborem. Pozdrawiam całe Forum. 4
ArcoMancino Opublikowano Sobota o 12:01 Opublikowano Sobota o 12:01 Cześć! Bardzo mi miło dołączyć do społeczności A4 Klub Polska. To trzecie forum samochodowe, w którym zamierzam aktywnie udzielać się w związku z użytkowanym przeze mnie samochodem. Moja przygoda rozpoczęła się niespełna 20 lat temu z civicklub.pl i użytkowaną wówczas Hondą Civic EG8, moim pierwszym autem, które odcisnęło wyraźne piętno na upodobaniach do sedanów z pazurem - zadziorną stylistyką i dobrym prowadzeniem z zawieszeniem mocno trzymającym bryłę auta na torze jazdy. Później była krótka przygoda z VAG w postaci Seata Cordoba 6L a następnie 9 lat z największą dotychczas motoryzacyjną miłością - Alfa Romeo. Z Alfami spędziłem 9 lat, dość aktywnie udzialając się na forum Alfaholicy, gdy sprawiała mi mnóstwo frajdy jazda modelami 159 oraz Giulia. Z Giulią musiałem rozstać się w zeszłym roku i z dostępnych alternatyw skłaniałem się ku BMW - użytkując tymczasowo BMW 3GT i czekając na realizację zamówienia na G20 sedan. Zamówienie na G20 sedan gdzieś przepadło w biurokratycznych meandrach i nie zostało skierowane do realizacji. Ta sytuacja doprowadziła do pospiesznego zamówienia A4 Limousine S Line TFSI 40 quattro S-Tronic dostępnej u dealera. Samochód był tak fajnie skonfigurowany, że postanowiłem się skusić. W ten sposób przedwczoraj rozpoczęła się moja przygoda z A4 a dzisiaj z A4 Klub Polska. Bardzo ciekawi mnie ta podróż! Pozdrawiam, Arek 4
kojciecha4 Opublikowano Sobota o 17:53 Opublikowano Sobota o 17:53 Witam wszystkich! Od tygodnia posiadacz a4 b9 2.0 tdi 190km Teraz myślę że będę tu częstym bywalcem! Do zobaczenie pod innymi wątkami! Pozdrawiam . 3
audiS5 Opublikowano Poniedziałek o 14:20 Opublikowano Poniedziałek o 14:20 Cześć, zacznę pewnie jak większość użytkowników ...od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Witam wszystkich, którzy mają benzynę w żyłach i olej w głowie. 3
jonbinn Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Cześć wszystkim! Jako że nie ma za bardzo forum dla "Q" postanowiłem się zarejestrować u Was ponieważ technologia i systemy multimedialne są te same w moim przypadku jak A4 B9. Mam wrażenie że w dzisiejszych czasach fora internetowe nie są już tak popularne - duża część osób korzysta z grup choćby na fb. Ja mam bardzo miłe wspomnienia z for internetowych jak zaczynałem przygodę z motoryzacja, a dokładnie japońską, i tak sympatia pozostała. Od pięciu lat jeżdżę Audi, wcześniej poprzednią generacja 8R, a nie dawno udało się kupić FY. Dzięki Waszemu forum udało mi się już co nieco podziałać z jednostką MIB2. Jakby ktoś miał pytania odnośnie użytkowania właśnie Q5 to chętnie pomogę. 2
Rekomendowane odpowiedzi