jerzu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam, mam na imię Bartek jestem z Łodzi, obecnie poruszam się A3 1.8T i przybywam z klubu A3. Bardzo bardzo powoli przymierzam się do zmiany autka i przybyłem szukać informacji o możliwym następcy mojej A3
sebastian1979 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam, nazywam sie Sebastian jestem z Wawy, właśnie zakupiłem a4, i chciałbym sie coś dowiedzieć blizej o tym autku. Pozdrawiam
blist Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 witam, od dzisiaj jestem posiadaczem pierwszego w zyciu audi. model a4 b6 1.9tdi 131ps avant. slucham/wykonuje ciezka muzyke, zarabiam/trace na forexie, cwicze aikido i gram w GO. chce sie wglebic w interfejs VAG, moze uda mi sie tutaj czegos nauczyc...
GRazny Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 uda się... mocno rozpisane... pozdrawiam
Lewanos Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 witam wszystkich w tym miesiącu stałem się użytkownikiem Audi A4 Abt 1.9 tdi 131 KM z roku 2001 co tak naprawdę w tym aucie zostało zmienione z pewnością zawieszenie ale czy kompletne tego jeszcze nie wiem. Odnośnie silnika mam nadzieje ze nic przy nim nie było ruszane jednak oryginał to oryginał. Mam nadzieje ze posłuży długo POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Rekomendowane odpowiedzi