PiotruS_04 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Mam na imie Piotrek, jestem z Piekar Śl. posiadam od miesiąca A4 Avant 2002 rok, samochód od pukać sprawuje sie dośc dobrze, a przynajmniej nie narzekam Pozdrawiam :> Piotrek [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
pietrek76 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam wszystkim Kupiłem sobie audi A4 ale nie mam jeszcze prawa jazdy Jeździ moja żonka ale to na mnie spadła rola rozgryzienia funkcji Moim marzeniem jest podłączenie A4 do laptopa [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
masheenA4 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam wszystkich posiadajacych audisie od 3 miesiecy posiadam audi A4 B5 1.9TDI avant Facelift 1999 z tym ze jestem w trakcie robienia prawa jazd (jak narazie jezdzi nim moja zona co mnie bardzo drazni ) Prawde mowiac jest to moje (zaznaczam PIERWSZE) autko i jestem prawdziwym swierzakiem jesli chodzi o samochody! Ale mam nadzieje ze dzieki forum wszystko sie zmieni :> Pozdrawiam
Venom4 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam Chciałbym się przywitać z forumowiczami. Obecnie nie posiadam Audi w mojej stajni jak narazie tylko opelek i alfa. Patrzę w stronę audi - tych starych modeli A4 jako samochodu taniego w eksploatacji. Pozdrawiam Przemek [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi