Gość egl Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgodnie z forumowa etykieta witam sie z Panstwem. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
luki21 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 witam wszystkich posiadaczy audi a4.Dzieńdobry wszystkim :gwizdanie: [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
honda Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Pozdrawiam wszystkich gorąco, chociaż dzisiaj nie jest to konieczne Jeszcze nie mam swojej wymażonej audiczki A4 avant 1.8T quattro, ale chyba już niedługo. Mam jedną na oku jak możecie rzucić fachowym okiem to byłbym wdzięczny. http://moto.allegro.pl/item1151905762_quattro_1_8turbo.html [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
realpampas Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 witam forumowiczow [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Brylantoos Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam i pozdrawiam.Mam nadzieje ze niedługo stane sie posiadaczem Audi A4 B5 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
DJ_Ferv Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Witajcie, na forum już jestem, choć poszukiwania tej jednej trwają. Plan jest taki, do końca wakacji poszaleję jeszcze swoją 80-tką, a na październikowe urodziny sprawie sobie prezent w postaci A4 1.8 T. Błażej pochodzi z Białej Podl, obecnie zamieszkuje Warszawę. Także do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi