roger110 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Siemanko. Jak napisałem , kłaniam się Wam nisko z Łodzi , mam na imię Rafał , pomykam sobie 80-tką coupe , silnik NG . Jestem tutaj , aby dowiedzieć się czegoś więcej o A4 , w końcu to model , który zastąpił 80-tki Jeszcze raz , witam . Pozdr.
LechuLK Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. W sumie Audi nie mam, ale kolega ma A4 i chce mu pomóc w znalezieniu usterki - do tego jest mi potrzebne pełne przeglądanie forum. Pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
rcl Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam wszystkich clubowiczów A4 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich i tu nie jest "club" tylko klub[/mod]
skwara007 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 jw...mysle ze bede tu zagladał czesto:P [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi