fatcat Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam, Przymierzam sie do kupna a4. Chcialbym poczytac i poznac wasze opinie o tym aucie. Pozdrawiam Fatcat
przemek100 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witajcie Od jakiegoś czasu posiadam Audi A4 B6 1.9TDI i jestem z niego bardzo zadowolony. Bardzo polecam
krotkilol Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam Miłośników audi a4 jestem Szczęśliwym posiadaczem audi A4 b6 1.8T i mam nadzieje ze dzięki temu Forum i waszej pomocy uda nam się rozwiązać wiele nurtujących problemów oraz zagadek związanych z naprawą i modernizacją jak że przepięknego modelu serii AUDI A4 Witam Wszystkich Kr0tki ))
marcinwdg Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 witajcie pozdrwiam wszystkich milosnikow marki audi
snake87 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Posiadam na razie zielone coupe o zawierającej w dech piersiach pojemnosci...aż 650 cm3 czyli poczciwego malucha z 2000r Zarejestrowałem się na forum z prostej przyczyny. Chce zebrac jak najwiecej informacjo na temat Audi A4 B5 po lifcie i B6. Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi