Młody82 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 witajcie [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich i nie wypisuj głupot w profilu[/mod]
chlebki Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witam. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Triceq Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Zalogowałem się aby żerować na waszej wiedzy . Otóż nie jestem jeszcze posiadaczem Audi, ale typ padł na a4 1.8T B5 i chciałbym się dowiedzieć wszystkiego co może być i zapewne będzie potrzebne przy zakupie, no a gdzie indziej jak nie tu dowiem się najmniejszych szczególików o których zapewne sam prezes Audi nie wie . Oczywiście sam też postaram się aktywnie dzielić wiedzą. Także witam jeszcze raz wszystkich :> [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
piotr.m Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Witam wszystkich. Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B5 1.9 TDI z 1999r. Mam nadzieję, że znajdę na forum odpowiedzi na ewentualne problemy a może czasem sam pomogę. Pozdrawiam
jarekw1 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Witam jestem z Cieszyna. pozdrawiam
speedoo Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Witam Adam z Rzeszowa, Audi A4 1,9 Diesel 98r. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi