MAPET Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Witam mam na imie Łukasz mieszkam w Częstochowie jestem pasjonatem grupy VAG od VW po Audi obecnie jezdze VW passat B5FL w kombi kiedys planuje audi prowadzę 2 sklepy internetowe 1 to tuning a 2 to oryginalne czesci do auto grupy VAG czyli w obu znizki dla maniaków Audi i VW w zwiazku ze wspolpraca planuje sie jeszcze dobic do admina moje auto
Theo Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Witam, mam na imię Piotrek. Nie dawno zakupiłem A4 B6 Avant Quattro 2.5 TDI z 2002r. Autko mimo sporego przebiegu jest ładnie utrzymane technicznie, oczywiście jest troszkę do zrobienia ale to kosmetyka. Niestety utrzymanie wnętrza jest średnie, powycierane plastyki, schodząca farba z kierownicy itp. Oczywiście dążę by autko wyglądało nienagannie. Poprzednio jeździłem Subaru, też znamienita marka ale niestety bardzo kosztowna;) Zapraszam wszystkich z okolic, lub przejazdem na pogawędkę i wymianę poglądów, może dam się skusić na jakiś większy slot. Pozdrawiam serdecznie użytkowników A4!
jkrzychu Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Witam właśnie dzisiaj stałem się mam nadzieje że szczęśliwym posiadaczem A4 (B5) 1996rok 2.6 V6 benzyna+LPG mam nadzieje że zadomowie się tutaj na dłużej Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi