steven Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam wszystkich, Od 4 lat jeżdżę Mazdą, obecnie ma 21 lat i przyszedł chyba czas na zmiany, poszukuję jakiejś Audicy w sumie to nie wiem jakiej i właśnie dlatego się tu zapisałem. Na pewno robię sporo km (min. 250 dziennie głównie trasa) stąd wybór skłania się ku TDI. Mam jeszcze małego brzdąca więc w stronę wersji Avant. Patrzyłem sporo na A4 B6 1.9TDI z 6 stopniowym manualem 2004 rok, zastanawiam się jeszcze nad B7 3.0 TDI i właśnie zapisałem się po to, aby poczytać Wasze opinie i znaleźć dla siebie rozwiązanie :-)
kuubeek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam wszystkich użytkowników a4. Mam na imie Kuba, jestem z Łodzi i posiadam już a4 b5 z 98 roku.zapisałem sie do was gdyż potrzebuje paru porad. Pozdrawiam wszystkich. Kuba
msdotnet Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam wszystkich a-czwórkowców z całej PL Jestem Mariusz, 24 lata i jeżdżę po mieście srebrną A4-ką
ohm Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dobry, jestem Bartek i piszę tego posta bo tak mi kazali. Pozdrawiam miłośników marki
Darco-Polo Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam Dziś właśnie kupuje te auto i mam nadzieje ze sie sprawdzi http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-navi-salon-pl-i-wl-C14463293.html Mam nadzieje ze moja osoba coś wniesie pożytecznego do tego zacnego grona. Wszystkim życzę szerokiej drogi
Theli_jh Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 "Jestem" A4, 2,5TDi, 2001 rok.
BiLL Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam. W sumie nie mam jeszcze A4 ale w najbliższym czasie planuje mieć A4 B6 kombiaczka.
Rekomendowane odpowiedzi