Gość -makaveli- Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpoweriuyt Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam wszystkich, swoją przygodę z A4 co prawda dopiero zaczynam, ale mam już parę pomysłów, o których pewnie nie omieszkam napisać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak2010 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam wszystkich forumowiczow. Dzis stalem sie uzytkownikiem Audi A4 2001 2.0 SE 4DR MULTITRONIC. Mam nadzieje ze bede mogl pomoc jak rowniez uzyskac porad w sprawie nowego auta. Pozdrawiam i szerokosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 [/center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 [/center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co niedziele o godz. 18:00 w Galerii Kazimierz, parking - poziom niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziaczeek9 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 powitać, powitać :> jestem tutaj za namową pewnego osobnika :> zobaczymy czy mi się to opłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ależ musi nie ma innej opcji :gwizdanie: Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co niedziele o godz. 18:00 w Galerii Kazimierz, parking - poziom niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos88 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Szukam jakiegoś fajnego autka i pomyślałem ze warto sie zainteresować właśnie Audi A4 B5 Może ktoś ma do sprzedania jakąś fajna A4 ?? Albo przynajmniej doradzi czy lepiej benzyna i do tego gaz czy lepiej ropniak ?? Do pracy mam 10 km w jedna strone i sie zastanawiam co lepiej bedzie sie oplacalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipon Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam,stałem się posiadaczem A4 Avant 2.6 z 97r.Mam kilka pytań i mam nadzieje,że na tym forum znajde odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi