Danielaudi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Cześć. Jestem Daniel. Pochodzę z Kętrzyna ale studiuję w Warszawie. Jest dumnym posiadaczem Audi A4, 1.9 Tdi, AJM, Avant. Samochód zakupiłem dziś, dlatego bardzo interesują mnie wątki poruszane na forum.
michalr1 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam wszystkich , nazywam sie Michal i wlasnie dzisiaj kupilem audi a4 1,6 ;] motor nieco slabiutki ale autko bardzo fajne. pozdrawiam
czorny125p Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja tak troszkę niestandardowo zacznę tak mnie urządził ślepy pan we wściekłej polówce, nie przyuważył tych dwóch stopów kapliczki również a ta kapliczka to mu życie chyba uratowała, ale mniejsza co się stało to się nie odstanie ... ale śliczna była Tak wiec zawitałem do Was w poszukiwaniu natchnienia - chodzi mi po głowie C4 "S" i inne tym podobne wynalazki, a także w celach handlowych - zostało mi sporo gratów z laluni, wnętrze nie tknięte, silnik ADR tak że może się coś komuś przyda. PozdrOOOO
Rekomendowane odpowiedzi